Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehetséges hogy egy évig tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy évig tart szeretőt a férj és a feleség egyáltalán nem sejti?

Figyelt kérdés
nov. 21. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Sorozatgyilkosokkal is élnek együtt emberek mit sem sejtve.
nov. 21. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet
nov. 21. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Az én feleségem se vette észre, hogy szeretőm van. Sőt, mivel a bűntudat miatt gyakran kedveskedtem neki, meg inkább engedtem veszekedés helyett, tulajdonképpen sokat javult a házasságunk. Ezért is dobtam ki végül a szeretőm és maradtam a házasságomban.
nov. 21. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Engem lassan 9 éve tart, az asszony mégsem veszi észre. 🤷‍♀️
nov. 21. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
3 és szerető nélkül milyen jelenleg a házasságod?
nov. 21. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Én 5 évig voltam szerető, a bamba feleség semmit nem vett észre, pedig hetente többször találkoztunk, mindennap üzengettünk. Mikor megelégeltem, robbantottam😁
nov. 21. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Sok olyan házaspár van, akik - különösen a gyerek(ek) születése után - csak lakótársakként élnek együtt és a közös életük csak a mindennapos gyakorlati problémák megoldására korlátozódik. Amíg ezeknek (bevásárlás, ovijárat, lakáshitel befizetése, stb.) nem megy a terhére a szerető, a feleség nem is észlel semmit, hiszen a gazdasági egység működik, szerelem meg már rég nincs.
nov. 21. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan is, hogy észreveszi/tudja, de inkább nem szól semmit mert nem akar válni hisz akkor vége lenne az aranyéletnek (ha gazdag férj által eltartott feleségecske)
nov. 21. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8:

.. vagy örül hogy legalább nem neki kell szexelni a férjével, és ez nem csak kitartott nőkre igaz, hanem akinek kényelmesebb a házasságban maradni.

tegnapelőtt 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen,sokkal több időt sem..
tegnap 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!