Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás megbocsátása nehezeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás megbocsátása nehezebb, ha tudomásotokra jutnak a szex részletei? Utána mennyi idő, hogy szex közben ne gondoljatok rá?

Figyelt kérdés

A 3. fél úgy leplezte le a megcsaló félt, hogy elmondta a párjának hogy milyen pózban húzta meg a csajt, hogyan védekeztek, hova élvezett, és hogy hol csinálták. Többször is. Sőt, a nő még olyanról is beszélt, hogy jobban csinálja, mint a párja.

Oké a férfi hosszú könyörgés után megbocsát, betegesen szereti a nőt, egy atombomba nem tudná mellőle kiszedni.

De utána együttlétnél vajon nem jutnak eszébe a részletek?? Főleg abban a pózban?

Én még nem éltem át ilyet, de aki igen, vagy hasonlót, ti hogy voltatok ezzel?

Vagy hogyan lennétek ezzel? Nem tudom felfogni, hogy valaki egy ilyen után boldogan folytatja az életét, és boldog a kapcsolata.

(Amúgy true story).

tegnap 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valóban lehet hogy ugyanaz a sztori. :D

Viszont kérdező felejtsd el ezt az embert. Ők együtt maradtak, így döntöttek. Fogadd el ezt és lépj tovább. A te viszonyod csak szexről szólt, az hogy csak dugtatok mint az üregi nyulak az még nem egyenlő a szerelemmel. Keress más pasit, olyat aki téged akar.

tegnap 22:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyik tag sem vagyok az említett trióból, ne vigyük el ebbe az irányba.

Engem tényleg az emberi oldala érdekel, tapasztalat, hogy ilyenkor hogy tud 2 ember együtt lenni. Oda vagy nagyon nagy szerelem kell, vagy nagy kötődés. De ha nagy a szerelem, nem csalom meg a páromat. Marad a kötődés, de az meg lehet annyira mély, hogy egy ilyen traumát átvészeljen?

Oké, megcsal a párom, elfogadom benyelem. De amikor tudom hogy hogyan tette, milyen szavakat mondott közben, hova élvezett a végén a férfi… ez bennem hatalmas törést okozna. És vannak emberek akik így továbbmennek? Teljes értékű egyáltalán onnantól kezdve a kapcsolat?

ma 00:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!