Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretoknel mennyire jellemzo hogy szakitas utan visszatancolnak egymashoz?
17 éve van 1 szeretőm.
Volt fétjem, kapcsolataim, külfödre költöztem, ő is élte az életét, de mindig felkeressük a másikat.
1
És ebből hogyhogy nem lett párkapcsolat? :O
Nalam is kb mint elsőnel. Még a nyuggerklubbol is felhivhatnám. 14 éves koromtol ismerem mindig nyitva az ajtaja. Gyerekeinj is ismerik egymást.
Kapcsolat vele nem jó, merthát hűtlen. Meg pl néha eljár a keze kicsit tikkes is. Nem elborultan de vannak pillanatai magánéletben. Nincs, akihez nem lenne hűtlen.
En mondjuk szóltam a gyereke anyjának hogy a láthatásokon bantalmazza és molesztálja a gyereket. Dehát nem hisz nekem ill nemtom mi lett belole. A gyámügy elott se mutatná nyilván meg. en ekkor szüntettem meg vele minden kapcsolatot.
Lelkileg engem ez komolyan traumatizált.
Egyszer volt egy pasas,évekig jóban voltunk.Egyébként ma is,de màr nem talàlkoznék vele.
Jelenleg van egy,akit szeretek nagyon,azt nem tudom,mi jàr az ő fejében.Kis híján viszony alakult ki köztünk, aztán végül csak egy alkalom jött össze.Nàla borzalmasan reménykedem abban, hogy létezik ilyesmi...☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!