Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretoknel mennyire jellemzo hogy szakitas utan visszatancolnak egymashoz?
Figyelt kérdés
ma 16:59
1/4 anonim válasza:
17 éve van 1 szeretőm.
Volt fétjem, kapcsolataim, külfödre költöztem, ő is élte az életét, de mindig felkeressük a másikat.
2/4 anonim válasza:
1
És ebből hogyhogy nem lett párkapcsolat? :O
3/4 anonim válasza:
#2 Voltunk párkapcsolatban 4 évet. De egyikünk se tudja jól beosztani a pénzt 🫣 vagy elegendőt keresni. Külön-külön többre haladtunk.
4/4 anonim válasza:
Nalam is kb mint elsőnel. Még a nyuggerklubbol is felhivhatnám. 14 éves koromtol ismerem mindig nyitva az ajtaja. Gyerekeinj is ismerik egymást.
Kapcsolat vele nem jó, merthát hűtlen. Meg pl néha eljár a keze kicsit tikkes is. Nem elborultan de vannak pillanatai magánéletben. Nincs, akihez nem lenne hűtlen.
En mondjuk szóltam a gyereke anyjának hogy a láthatásokon bantalmazza és molesztálja a gyereket. Dehát nem hisz nekem ill nemtom mi lett belole. A gyámügy elott se mutatná nyilván meg. en ekkor szüntettem meg vele minden kapcsolatot.
Lelkileg engem ez komolyan traumatizált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!