Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bedobta az egyik barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bedobta az egyik barátnőm hogy bejövök neki, sőt hogy én kellenék neki mert jól megvagyunk egymással. Visszatáncolt. Csak szivatott? Többi alább

Figyelt kérdés
Együtt járunk táncórákra, vannak közös programok. Próbaltam közeledni óvatosan, hogy milyen jól néz ki, bókolgattam, mivel sokat kereste a társaságomat, aztán benyögi hogy csak barátnak tekint, és csak viccelt hogy összejöhetnénk! Na? Mi történt vele? Behülyített? De ugyanúgy beszélget velem mintha misem történt volna, mert hiányzok neki, nyilván mint barát. Mit tegyek?
2022. dec. 26. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Épp olyanok voltak a hormonjai
2022. dec. 26. 09:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez a csaj kiszámíthatatlan? Nem veszem többet komolyan!
2022. dec. 26. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem , hogy kamuzott inkább szeszélyes.
2022. dec. 26. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudja hányadán álltok. Így félelemből hárít, nem akar koppanni

2. Játszik veled, szórakozik

Én meggondolnám ezek után az egészet. Nem tudom szükséged van-e erre hosszútávon, hogy valaki ezt játssza. Ez lenne az alapértelmezett, hogy hülyíteni kell?

2022. dec. 26. 09:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen azért ilyen kijelentést csak úgy viccből nem tesz egy lány! Nem is tini, mert lassan 30 lesz! Vigyázok vele a továbbiakban, ha ismet felhozná a témát mosolygok rajta es ennyi!
2022. dec. 26. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:
És honnan veszi, hogy te leszbi vagy!
2022. dec. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!