Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrogytam, mióta a szeretőm elhagyott. Belészerettem?
A párommal már hosszú évek óta tartó se veled - se nélküled kapcsolatban vagyunk, viszont szeretjük egymást.
Közben elkezdtem vonzódni egy másik nőhöz. Ki is alakult köztünk egy ideje valami. Egyáltalán nem tudott a páromról.
Soha nem tudtam, mi lesz, viszont az elmúlt időben úgy érzem elkezdtünk menni egy jó irányba a kapcsolatommal. A szeretőmnek is bevallottam a dolgokat. Összetört, mert szerelmes belém. Voltak azóta nagyobb összeveszések a párommal, de ilyenkor mindig fel tudtam keresni a lányt, ilyenkor mindig láttunk esélyt valamire. Sajnos sokszor kijátszottam őt.
Most viszont hidegzuhanyként ért, hogy talált valakit és nem akar többé beszélni velem. Teljesen odavagyok napok óta. Kihat a kapcsolatomra is, és csak a vészjelző megy a fejemben, hogy kaparnom kell mert nem lehet másé. Tudom ez gerinctelen dolog mert a páromat se szívesen engedném el. De most egyre jobban azon gondolkodom, hogy ha igazán szeretném, akkor a lány nem tört volna így össze.
Melyik lenne a helyes út? Gyorsan kell cselekednem, amíg nem túl komoly köztük. Csak félek, hogy a szívem “hazahúzna”.
Engedjem el a szeretőmet?
De miért megy ez ilyen nehezen, miért sírok ha eszembe jut? A konyhabútorunkat is szétvertem fájdalmamban. Szerelmes volnék belé?
Köszönöm ha elolvastátok, és főleg ha válaszoltok!
Számoltam vele, hogy kapok majd a fejemre. Tudom, hogy nem szép dolog amit tettem.
De sajnos mindkét nőn érzem, hogy nagyon szeretnek engem. Mindketten valamilyen szinten ragaszkodnak hozzám. És ez nem segít a helyzetemen. A párom néha öngyilkossági fenyegetésekkel jön, ha nagyobb vita miatt el szeretnék tőle költözni. Összeesik, remeg, gyógyszereket szed, pedig mindig ő kezdeményezi a szakításokat. 2 napot nem bír ki és már könyörög, hogy menjek vissza, és ha nem teszem érzelmileg zsarol. Engem is kikészít és engem is már belelovalt hogy mindenre csak az a megoldás, ha szakítunk, mert utána jó a békülős szex pl. Szeretem őt, sok a közös terv, sok a közös emlék.
A szeretőm nem veszekszik velem. Őt inkább én bántom, ezért érzem hogy ragaszkodik hozzám, mert nem egy piszkos ügyemet feltártam már neki, és nagyokat nyelve hallgatja. Mégis ha meg akarom csókolni, ha sírva is, de hagyja. Egy hihetetlenül szeretnivaló nő, egyébként imádok vele lenni akár szexuálisan akár másképp. De ő nem függ tőlem, sokszor vágja el ő a kapcsolatot köztünk, de tudom hogy a háttérben azért támaszkodhatok rá, mert ha rosszul érzem magam azonnal tárt karokkal vár. Lehet, hogy abból 1-2 óra kioktatás, de a másik 1-2 óra tömény gondoskodás, szeretet és szerelem, ami kölcsönös.
És itt vagyok én, aki eddig nem adott bele 100%-ot egyik kapcsolatba sem, mert túl gyáva voltam, igen, túl gyenge voltam, mindkét nő másképp szeret és más kaliber, és én azt hittem az idő majd eldönti, hogy merre kell mennem. Ez meg is történt, mert a párommal maradtam. De akkor nem értem, miért nem kerek ez az egész részemről, és miért vagyok ennyire nyomorult, és miért készültem ki ennyire a szerető elvesztése miatt.
13
Az első nő egy pszichiátriai esetnek tűnik... Valószínűleg azért maradtatok együtt, mert mindketten nagyon önzőek vagytok, és egy erősen függő párkapcsolatban éltek..
A szerető nő meg tök normálisnak. Kivéve persze, hogy rossz férfiba lett szerelmes. Várható volt, hogy egy ilyen nő talál magának sokkal jobb partnert is.
Nőként ezt látom. Szerintem nincs min nagyon gondolkodni. Az első csajt választottad.
Gyomorforgató a viselkedésed és a legjobb az lenne, ha végleg otthagynád a mindkét nőt, hogy maguk mögött hagyják az általad okozott érzelmi traumákat és előre haladjanak az életben, egy normális partner felé.
Nem szereted a párodat, mert ha valóban szeretnéd, nem csaltad volna meg. Nem szereted a szeretődet, mert ha valóban szeretnéd, nem bántanád. Egyik nőt se szereted, te nem is tudod, hogy mi a szeretet, pláne szerelem. Egy pszichológust mindenképpen érdemes lenne felkeresned már csak magad miatt is.
Szegény nők. Te persze minden nyomort és szenvedést megérdemelsz, efelől ne legyenek kétségeid.
Szerencsére a magad fajtàra egy épeszű nő bizonyos idő után màr egy telefont sem pazarol.Elkezdi élni az életét, ahogy a szeretőd tette, teljesen jogosan.
Az àllítólagos tàrsad meg totàl kattos, mint ahogy te is annak minősülsz mentàlisan,a leírtak alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!