Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megrogytam, mióta a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrogytam, mióta a szeretőm elhagyott. Belészerettem?

Figyelt kérdés

A párommal már hosszú évek óta tartó se veled - se nélküled kapcsolatban vagyunk, viszont szeretjük egymást.

Közben elkezdtem vonzódni egy másik nőhöz. Ki is alakult köztünk egy ideje valami. Egyáltalán nem tudott a páromról.

Soha nem tudtam, mi lesz, viszont az elmúlt időben úgy érzem elkezdtünk menni egy jó irányba a kapcsolatommal. A szeretőmnek is bevallottam a dolgokat. Összetört, mert szerelmes belém. Voltak azóta nagyobb összeveszések a párommal, de ilyenkor mindig fel tudtam keresni a lányt, ilyenkor mindig láttunk esélyt valamire. Sajnos sokszor kijátszottam őt.

Most viszont hidegzuhanyként ért, hogy talált valakit és nem akar többé beszélni velem. Teljesen odavagyok napok óta. Kihat a kapcsolatomra is, és csak a vészjelző megy a fejemben, hogy kaparnom kell mert nem lehet másé. Tudom ez gerinctelen dolog mert a páromat se szívesen engedném el. De most egyre jobban azon gondolkodom, hogy ha igazán szeretném, akkor a lány nem tört volna így össze.

Melyik lenne a helyes út? Gyorsan kell cselekednem, amíg nem túl komoly köztük. Csak félek, hogy a szívem “hazahúzna”.

Engedjem el a szeretőmet?

De miért megy ez ilyen nehezen, miért sírok ha eszembe jut? A konyhabútorunkat is szétvertem fájdalmamban. Szerelmes volnék belé?

Köszönöm ha elolvastátok, és főleg ha válaszoltok!

ma 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nőt hagyd békén, az lenne a leghelyesebb. Egyik nőt sem szereted eléggé és mindkettőnek csak fájdalmat okozol. Undorító a viselkedés, ez az önzés, hogy neked mindenki kell, de te nem vagy képes gerinces módon elköteleződni senki és semmi mellett.
ma 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És ime az ok, hogy miert vsgyok szingli. Miert az edzesbe, hobbikba, shopoingolasba, munkába, tanulasba, macskatartásba menekülök
ma 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se szereted, csak önzőségből két nőt akarsz magadnak továbbra is. Tudom szakítani nem fogsz. Csak abban reménykedem, hogy egyszer kiderül a hűtlenség, vagy a barátnőd rád un és kidob.
ma 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Köpj egyet és állj alá, ez a gerinctelen fajtád ennyit érdemel. Egyik nőt sem szereted vagy tiszteled, mindkettőt csak kihasználod, aztán van pofád úgy tenni, mintha te lennél a meg-nem-értett áldozat.
ma 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazi önbecsülés nélküli kapcsolatfüggő és hűtlen féreg vagy. Egyedül a helyed az életben nem találod és azért van szükséged több nőre. Szomorú, hogy ahelyett, hogy szakítottál volna megcsalás előtt még folytatni akarod ezt a gerinctelen életmódot. Azt nem értem hogy-hogy még nem leplezted le magad, de legalább szenvedsz mint a kutya. Így szokott lenni ha valaki ragaszkodik a párkapcsolathoz mindenáron és inkább szeretőt tart. Nem boldog és soha nem is lesz. :)
ma 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!