Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrogytam, mióta a szeretőm elhagyott. Belészerettem?
A párommal már hosszú évek óta tartó se veled - se nélküled kapcsolatban vagyunk, viszont szeretjük egymást.
Közben elkezdtem vonzódni egy másik nőhöz. Ki is alakult köztünk egy ideje valami. Egyáltalán nem tudott a páromról.
Soha nem tudtam, mi lesz, viszont az elmúlt időben úgy érzem elkezdtünk menni egy jó irányba a kapcsolatommal. A szeretőmnek is bevallottam a dolgokat. Összetört, mert szerelmes belém. Voltak azóta nagyobb összeveszések a párommal, de ilyenkor mindig fel tudtam keresni a lányt, ilyenkor mindig láttunk esélyt valamire. Sajnos sokszor kijátszottam őt.
Most viszont hidegzuhanyként ért, hogy talált valakit és nem akar többé beszélni velem. Teljesen odavagyok napok óta. Kihat a kapcsolatomra is, és csak a vészjelző megy a fejemben, hogy kaparnom kell mert nem lehet másé. Tudom ez gerinctelen dolog mert a páromat se szívesen engedném el. De most egyre jobban azon gondolkodom, hogy ha igazán szeretném, akkor a lány nem tört volna így össze.
Melyik lenne a helyes út? Gyorsan kell cselekednem, amíg nem túl komoly köztük. Csak félek, hogy a szívem “hazahúzna”.
Engedjem el a szeretőmet?
De miért megy ez ilyen nehezen, miért sírok ha eszembe jut? A konyhabútorunkat is szétvertem fájdalmamban. Szerelmes volnék belé?
Köszönöm ha elolvastátok, és főleg ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!