Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetért velem valaki ebben: megcsalás csak akkor van, ha a párod beleszeret másba?
Egyéjszakás kaland, alkalmi szex szerintem nem gond, én biztos nem csinálnék ügyet ilyesmiből, ha lenne barátnőm (nem volt soha, ezért ez mind csak elmélet), mert az csak fizikai aktus. Mintha kártyázna egyet valakivel az illető, szórakoznak, jól érzik magukat, esetleg megkap mást is, amit tőlem nem.
Ha rendszeressé válik egy adott partnerrel, és érzelmek alakulnak ki, az már nem tolerálható, de akkor gondolom, amúgy is megcsalna. Lehet, ez a nyitott kapcsolat, amit vázoltam, de én másfajtát nem is tudnék elképzelni. Az más kérdés, hogy nekem 1 szexpartner is sok lenne, nagyon nem vágyom rá, így nem ácsingóznék más után, meg egyet ha felszednék, az is csoda lenne, nemhogy többet. xD Szóval csak a partneremnek lenne nyitott, nekem zárt.
Ti erről mit gondoltok?
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!