Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyetért velem valaki ebben:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetért velem valaki ebben: megcsalás csak akkor van, ha a párod beleszeret másba?

Figyelt kérdés

Egyéjszakás kaland, alkalmi szex szerintem nem gond, én biztos nem csinálnék ügyet ilyesmiből, ha lenne barátnőm (nem volt soha, ezért ez mind csak elmélet), mert az csak fizikai aktus. Mintha kártyázna egyet valakivel az illető, szórakoznak, jól érzik magukat, esetleg megkap mást is, amit tőlem nem.

Ha rendszeressé válik egy adott partnerrel, és érzelmek alakulnak ki, az már nem tolerálható, de akkor gondolom, amúgy is megcsalna. Lehet, ez a nyitott kapcsolat, amit vázoltam, de én másfajtát nem is tudnék elképzelni. Az más kérdés, hogy nekem 1 szexpartner is sok lenne, nagyon nem vágyom rá, így nem ácsingóznék más után, meg egyet ha felszednék, az is csoda lenne, nemhogy többet. xD Szóval csak a partneremnek lenne nyitott, nekem zárt.

Ti erről mit gondoltok?

27F

okt. 26. 23:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 26. 23:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet.
okt. 26. 23:44
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Hihetetlen számomra hogy van olyan aki 27 éves korára még sohasem kártyázott.
okt. 26. 23:59
 4/20 A kérdező kommentje:
Kártyáztam, de az is egy fizikai aktus, a szex is. Jól érzi magát az ember közben, másnap elfelejti. Jó kis időtöltés.
okt. 27. 00:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha jó kis időtöltés, akkor mitől is jó? Talán csak nem jól ÉreztE közben magát az ember??
okt. 27. 00:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Te is tudod, hogy a fizikailag kellemes érzés nem egyenlő azzal, hogy lelki kapocs jön létre két ember közt. Szex lehet csak fizikai és érzelemmentes lelki szempontból, ha alkalmi. Ha ismétlődik, akkor már nő az esélye annak, hogy gyengéd érzelmek alakulnak ki.
okt. 27. 00:21
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem is értem, 2024 van, biológiai nemeket tagadnak nonbináris emberek, a biszexualitás teljesen természetes, ahogy a nemváltás is, és mégis ennyire fontosak a berögzült társadalmi normák?
okt. 27. 00:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz találni olyan nőt aki nem kapcsolja össze a szexet érzelmekkel. Ritka mint a fehér holló. A nők nem szexelnek olyannal aki iránt ne éreznének. Legalább annyit hogy tetszik. Vagy többet. Náluk a szex érzelmi kapoccsal kéz a kézben jár.
okt. 27. 00:31
 9/20 A kérdező kommentje:
Akkor a Rosszlányok.hu-n fent lévő több száz csaj vagy a sarki lotyók naponta 4-5 ember iránt éreznek valamit? 😂 Vagy a szombat esti buliban részegen, bedrogozva az első jöttmenttel a vécében kefélő fiatal lányok is túlcsordulnak az érzelmektől?
okt. 27. 00:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
9: Arra nem gondoltál hogy valami mást éreznek? Pl a fenyegetettség is egy érzés. Azt hiszed mindenki csak a szerelemtől vezérelve szexel? Nőj már fel…
okt. 27. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!