Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyetért velem valaki ebben:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetért velem valaki ebben: megcsalás csak akkor van, ha a párod beleszeret másba?

Figyelt kérdés

Egyéjszakás kaland, alkalmi szex szerintem nem gond, én biztos nem csinálnék ügyet ilyesmiből, ha lenne barátnőm (nem volt soha, ezért ez mind csak elmélet), mert az csak fizikai aktus. Mintha kártyázna egyet valakivel az illető, szórakoznak, jól érzik magukat, esetleg megkap mást is, amit tőlem nem.

Ha rendszeressé válik egy adott partnerrel, és érzelmek alakulnak ki, az már nem tolerálható, de akkor gondolom, amúgy is megcsalna. Lehet, ez a nyitott kapcsolat, amit vázoltam, de én másfajtát nem is tudnék elképzelni. Az más kérdés, hogy nekem 1 szexpartner is sok lenne, nagyon nem vágyom rá, így nem ácsingóznék más után, meg egyet ha felszednék, az is csoda lenne, nemhogy többet. xD Szóval csak a partneremnek lenne nyitott, nekem zárt.

Ti erről mit gondoltok?

27F

okt. 26. 23:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Abban megegyezhetünk, hogy nem közönyt éreznek. De nem is mindig lesznek szerelmesek, ahogy te is elismerted. Innentől kezdve valid a kérdésem.
okt. 27. 01:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
De ugye abban is egyet tudunk érte hogy a szex nem pusztán fizikális tevékenység. Nem csak “reszelés”. A szex nem csak súrlódás egy pina és egy fasz között.
okt. 27. 01:10
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Wow, kis ratyihoz képest jó nagy a pofád.
okt. 27. 01:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Te gyökér, ki mondta, hogy ratyi vagyok? Agyhalott. xD
okt. 27. 01:50
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Figyu, látom jól megértitek egymást. Légyszi menjetek szobára.
okt. 27. 01:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj, ha te így gondolod, amig ezt nyilt lapokkal csinálod, elnondod a parodnak, hogy te néha mással is kefélsz

Mindazonáltal, nekem nem fér bele. Nincs szükségem egy idegen nő p*nájának a hüvelyflorajára, valamint, nekem érzelmileg sem fér bele!

De még egyszer: Nem baj, ha igy gondolod, amig nyiltan csinálod

okt. 27. 07:49
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem akkor van megcsalás, ha a párod a tudtodon kívül mással szexel, franciázik, csókolózik. Viszont ha előre megbeszélitek, hogy nyitott kapcsolatban vagytok, vagy a beleegyezésedet kéri hozzá és meg is kapja, akkor nem megcsalás.
okt. 27. 09:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha valakivel nyilvánvalóan flörtöl a párod, már az nagyon meredek. Ha megfogják egymás kezét, az már megcsalás.

Ha megbeszélten csak szexuális akármit csinálnak, akár milyen egyszerű, pici dolgot, akkor az a megcsalás.

Ha tudsz róla és tetszik neked, akkor is megcsalás, csak nincs következménye, mert esetleg tetszik a megcsalt félnek és ezt előre megbeszélitek. De ettől még megcsalás az is.

okt. 27. 10:00
 19/20 A kérdező kommentje:

Érdekes, azt gondoltam, manapság már sokkal nyitottabb mindenki.

Akkor kérdésem: miért gond a megcsalás, mi zavar benne titeket? Miért gondoljátok, hogy az ember alkalmas a monogámiára? A gyakorlat nem ezt mutatja.

okt. 28. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, és az orális szex sem számít megcsalásnak (ha valaki emlékszik Bill Clintonra) 😁
okt. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!