Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy úgy ereztetek tökéletes kapcsolatban életek és végük kiderült hogy régóta megcsalnak?
Én speciel soha nem tudom a màsik miert lép le.
Nekem igen kb tökéletesek a kapcsolataim, haverok programok nevetés rokonok karácsonyok minden együtt és boldogan, nekem mindig reepkednek a lepkék a hasamban attol akit szeretek akivel vagyok, aztán mindig vagy lelépnek vagy megcsalnak. Én meg pislogok mint hal a szatyorban kb.
Sose volt tökéletes kapcsolatom sajnos még úgy sem hogy én mindent bele adok.
De igen, csaltak már meg.
Jelen.
Azt hittem miénk a legnagyobb szerelem a világon,összejött a várva-várt baba is,erre 4 hós terhes voltam amikor kiderült,hogy másféléve van valakije. Állítólag testiség nem volt,de úgy még rosszabb,mert akkor érzelem volt. Sose derül már ki. Ott és akkor egy világ dölt össze bennem. Csak azt éreztem haljak már meg.
"Állítólag testiség nem volt, de úgy még rosszabb, mert akkor érzelem volt." 🤣
A fene se ért benneteket.
#1 hogy a fenébe tudsz bízni és boldog lenni új kapcsolatban, ha mindig lelepnek megcsalnak?
Komolyan kérem légyszi taníts!
"aztán mindig vagy lelépnek vagy megcsalnak."
Lehet, le kéne szállni a földre.
"Lehet, le kéne szállni a földre"
Miért is? Nem sokkal jobb bízni boldognak lenni, repkedni és csalódni, mint nem bízni gyanakodni és csalódni?
A kapcsolatainak 80%át boldogan éli meg. És van a pofára esés utáni 20% csalódás, rossz érzés. De újra tud himni bízni és örülni .
Szeretnék így élni :)
"Szeretnék így élni :)"
Ki akadályoz meg benne? Ja, hogy férjnél vagy, bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!