Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 40es éveimben a feleség egyáltalán nem vágyik már az intimitásra de én igen, akkor hogyan lehet megoldani mással hogy az ne legyen szemètsèg a feleséggel szembe?
Akárhányszor szóba kerül ez a téma,rá kell jönnöm,hogy az emberek nagy többsége milyen együgyűen,szűk látókörűen,általánosítva gondolkozik ebben a témában.(is).
15 is én voltam.
23.Nem együgyűen, hanem gerincesen meg lelkiismeretesen!
Ha én lennék a pasi, nem lenne pofám egy jóízű szex után (szex, szopás, nyalás) hazemenni a feleségemhez, és ott ölelgetni, puszilgatni, rámosolyogni, mintha mi sem történt volna. Inkább elválnék, mert nem akarnám megalázni ezzel. Erre csak a férgek képesek.
Van olyan élethelyzet,amikor igenis egy szerető,vagy szexpartner jelenti a megoldást mindkét fél számára,és nem a válás.De egyből elítélik azt,akinek ilyen megfordul a fejében.
Mert együgyűek az emberek.
(Tisztelet a kivételnek)
"Van olyan élethelyzet,amikor igenis egy szerető,vagy szexpartner jelenti a megoldást mindkét fél számára,és nem a válás.De egyből elítélik azt,akinek ilyen megfordul a fejében."
És mégis hogy képzeled?
A nőknek a szex egyenlő az intimitással. Jó,tudom van egy-két kivétel, de azért a nagy többség ilyen. Sok egyedülálló negyvenes nő ismerősöm van. És ők meg is mondták, hogy már nem is keresnek senkit, mert ennyi idős korban a férfinak a nő egyre kell, kötetlen szexkapcsolatra. Ők meg szeretetre, társra vágynak. Szóval inkább nem is ismerkednek.
Le lehet pontozni a 24-est, de teljesen igaza van. Mégis hogy mész haza a feleségedhez mosolyogva, miközben mással kerested azt, amit tőle nem kaptál meg?
15,23,25 vagyok.
"Mégis hogy mész haza a feleségedhez mosolyogva, miközben mással kerested azt, amit tőle nem kaptál meg?"
De ahhoz mosolyogj,hogy nem kapod meg igaz?
Szóval a feleség ezen döntése miatt a férj is éljen szexmentes életet?
A kérdező kiírta,hogy a felesége engedélyt adott rá.
Gondolom azért,hogy egyben maradjon a család,gyerekek ne sérüljenek a válás miatt,vagy nem tudnak osztozkodni stb,ezer oka lehet hogy nem akar válni.
Nem sutyiban akarja,hanem a neje tudtával.És szempont,hogy ne legyen szemétség a nejével szemben.
Ezt is kiírta.
De egyből féreg,gerinctelen,és váljon.
Ezek elég dogmatikus tanácsok,és nem húzhatóak rá minden helyzetre.
Én évekig szexpartner keresőztem,ezalatt rengeteg élettörténetet ismertem meg.
Nem minden fekete vagy fehér.
Csak úgy egyszerűbb okosnak lenni...
.27. jól leírtad.
Sok különböző élethelyzet van.
De sajnos sokan elég egyszerűen fogják fel
18, 22, 24, 26!
♥️♥️♥️
Végre!
Olyan jó ilyet nőként olvasni! Ritkák vagytok mint a fehér holló, és éppen ezért a legértékesebb férfiak. És csak ti vagytok férfiak, a többi pedig gerinctelen féreg.
A többi megcsalós szarházinak meg nemhogy kapcsolat nem való, de egyenesen eltiltanám minden nőtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!