Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha semmi kézzelfogható jel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha semmi kézzelfogható jel nincs, akkor lehetséges hogy egy feleség nem veszi észre hogy a férje egy éve szeretőt tart?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy ismeri annyira hogy lássa rajta , máshol van néha .
okt. 13. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenkor megkapja otthon, hogy bizalmatlan, ok nélkül féltékeny, és szegény férje mindent megtesz a házasságukért.
okt. 13. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Biztosan előfordul, hiszen ezen az oldalon is vannak ilyen kérdések.

De szerintem a nők jó része megérzi, jómagam is. Akaratlanul sincs ott teljesen a férfi fejben, napközben ritkábban válaszol, néha később jön haza, na de nem sokkal ám, hogy ne legyen gyanús. Telefonján csüng, rejti, heti 5x jár autót mosni ésatöbbi.

Én legalább is jártam így és már az első jeleknél sejtettem, hogy valami nem oké.

okt. 13. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen ha a ferfi elvan maganak a maga kis vilagaba es latod is rajta h jolerzi magat az 1 gyanus jel. Magyaran szolva kizar azz eletebol holott eddig nem tette.

A tulzott tisztalkodas is gyanus jel. Parom 1 x furdott napjaba este, utanna mar 2 x. Gondolom 1 x mikor a szeretojehez ment aztan mikor hazajott még 1 x lezuhanyzott, gondoom h ne erezzem rajta kinel jart

okt. 13. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát én nem tudom, de amilyen mocskos világot élünk, és amilyen alja emberek vannak ...

Simán el tudom képzelni hogy van aki annyira jó színész, hogy jól játsza a szerepét és sokáig nem derül ki.

okt. 13. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Tegyük fel szobafestő a férj, vagy burkoló, minden nap másik helyen dolgozik, netán másik településen.

Az asszony hogyan is sejthetne bármit is?

okt. 14. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik kollegám 8 évig csalta megállás nélkül az asszonyt, mindig kimagyarázta, csóri nő hitt neki, aztán jött egy olyan csaj aki miatt elhagyta az asszonyát. Nyilván vele is ugyanezt fogja csinálni, vagy már csinálja is. Sztem valahol mindenki tudja ezt csak nem vesz róla tudomást.
okt. 15. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy a nő a kapcsolatban? Hogyan vetted észre?
okt. 17. 09:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt arra, hogy ismeri annyira, hogy lássa rajta, máshol van néha."

Mármint a gondolatai járnak a férjnek máshol? Vagy hogyan kell érteni?

okt. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!