Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha 40es éveimben a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 40es éveimben a feleség egyáltalán nem vágyik már az intimitásra de én igen, akkor hogyan lehet megoldani mással hogy az ne legyen szemètsèg a feleséggel szembe?

Figyelt kérdés
Ő tudja hogy milyen igenyeim vannak és többször mondta hogy megértené ha úgy alakulna nekem, csak ő ne tudja meg.

nov. 3. 08:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
A lepontozonak biztos olyan vágyai vannak hogy olyannal éljen akitől undorodik.
nov. 3. 09:23
 12/36 anonim ***** válasza:
41%
Itt a nők pontoznak le, mert úgy vannak vele, hogy ha ők már nem kívánják a szexet a pasival, nem akarnak vele szexelni, akkor is maradjon velük, mert a pénze azért jól jön!
nov. 3. 09:28
 13/36 anonim ***** válasza:
57%
12 pont hogy a nők adják be a válókeresetet leginkabb.
nov. 3. 09:36
 14/36 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem meg pont hogy tudnia kellene róla, hogy mit történik.

Szerintem ez pont megegyezés kérdése, ő mit enged meg és mi az ami még talán nem esik rosszul neki? Már ha van ilyen. De a legjobb lenne vele helyrehozni a dolgokat nem?

nov. 3. 09:53
 15/36 anonim ***** válasza:
55%

"többször mondta hogy megértené ha úgy alakulna nekem, csak ő ne tudja meg"

Tehát engedélyt kaptál,hogy kalandozz,diszkréten.

Esetleg erre erősíts rá a nejednél,hogy valóban így gkndolja-e.

Ha igen,akkor menj,de tényleg diszkréten csináld.

Arra vigyázz,hogy a szexpartnerrel való kapcsolatod semmilyen negatív módon ne hasson ki a feleségeddel való kapcsolatotokra.

Legjobb házas nőt keresni,ők diszkrétebbek,kisebb eséllyel gondolják túl stb.

Üdv,egy tapasztalt pasi...

nov. 3. 09:59
 16/36 A kérdező kommentje:

..5.. csak nehéz ilyen nőt találni!

..7... Igen neki nincs igénye, kérdeztem miattam vagy velem vagy mással se, senkivel nem igenyli

nov. 3. 10:16
 17/36 A kérdező kommentje:

..10... Én senkit nem pontozták se fel se le.

Nem tudom

nov. 3. 10:17
 18/36 anonim ***** válasza:
81%

Válj el.

Keress hozzád illőt.

Attól, hogy engedélyt kaptál, még lehet tartásod.

nov. 3. 10:41
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
Ahogy ezt a férfiak elképzelték. Persze minden házas nő arra vár, hogy majd valakivel félrelépjen. Elég kevés férj tűri az ilyesmit, ezért ennek elég hagy a kockázata. Ráadásul a nőknek több érzelem kell a szexhez, mint a férfinak.
nov. 3. 11:04
 20/36 anonim ***** válasza:
29%

"a nőknek több érzelem kell a szexhez, mint a férfinak"

Ez a nők által hangoztatott orbitális baromság már évtizedekkel ezelőtt megbukott.

nov. 3. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!