Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szeretőt tartanak/ tartottak de otthon jön a gyerek, nekik hogy alakult a szeretői kapcsokat a gyerek születése után?
Nálunk 8 évig tartott, közben gyereke született aztán még kevesebb ideje maradt rám.Végül kámforrá vált teljesen.Mondjuk annyi tisztesség volt benne, hogy sosem etetett azzal, hogy majd egyszer elválik.És én sem akartam párkapcsolatban lenni vele.Csak egyszerűen élvezni a társaságát, amikor sikerül összehozni.A korkülönbség (javamra) miatt sem hittem abban, hogy valaha is sikerülhetne bármi komolyabb vele.
Hiányzik, hiányozni is fog, mert mindig kedveltem, szerettem.
Évek után most keresett meg újra, de csak egy kávézás volt össz-vissz.Manapság sincs több ideje és nagyon akarat sincsen benne, hogy többször lásson.Így elengedtem ezt a dolgot.Élem az életem tovább.
Köszönöm.
Együtt is lehetnénk, ha valamelyikünk tudna sok pénzt keresni, ennyi akadálya van a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!