Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év házasság 3 gyerek után az asszony válni akar ,elköltöztem a békesség kedvéért. Egyértelmű hogy szépen felépítette a kisemmizest ,és van valakije. Baranyai magán nyomozót esetleg ajánlani tudnátok?
16 év és 3 gyerek után kb minden neki jár a jog szerint, annyira nem kell tervezni...
Ha elköltöztél, akkor már mindegy hogy van-e valakije, vagy nincs. Ez kb semmit se fog nyomni a latba.
1
Ez így is lenne, ha nem lenne a 3 gyerek. Így szépen maradnak majd a házban.
Ismerős válásnál is ez volt, egy TV-t nem hozhatott el apuka. Aki előtte már el is költözött.
Szerintem ezek, akik azt írják, apuka nem vihet semmit, csak kitalálják, kamukommentek.
Mar az én anyámnak is ki kellett fizetni 20 éve mindennek a felét, meg cuccokat is vitt apám, pedig 3 gyerekkel maradt egyedül, mégse lett övé ingyen a ház, mint itt előadják. Azota is láttam 2-3 válást, de ilyet meg sosem, hogy anyuka marad ingyen a házba es apuka a nagy nullaval távozik
7
Azért nem láttál, Mert nincs is ilyen
7
Hát pedig ez pont így volt ismerősnél. Háznál persze a tulajdon megmaradt, de a gyerekeket nem paterolhatta ki.
Édesanyádnak rossz ügyvédje volt, vagy egyáltalán nem volt ügyvédje, csak elintézték egy "közös megegyezéssel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!