Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szerető szerepről? Voltál már szerető? Ez bűn főleg a mai világban?

Figyelt kérdés

Szerető vagyok lassan több mint 2 éve. Először csak barátok voltunk majd annyira összhangba voltunk hogy átment a barátság extrábbra eleinte egy kalandnak gondoltam majd most azt érzem nem tudok nélküle élni. Szeretem és szerelmes vagyok valaki más férjébe. Nagyon vegyes érzelmek vannak bennem sokszor vannak depresszív és öngyilkos gondolataim a sok stressz miatt.

Azt mondja megromlott a házassága és csak a gyerek miatt vannak együtt… látom rajta és érzem hogy szeret minden szabadidejét próbálja velem tölteni de még is ott van a ,,család,, én soha nem kérném hogy hagyja el miattam a családját előbb lépek ki ebből a szeretői kapcsolatból.. Sőt már sokszor kiléptem … de annyira erősen kötődünk egymáshoz hogy se Ő se Én nem bírjuk .. de még se teljesedhet ki így a mi ,,kapcsolatunk,,.

Marad a bűntudat a fájdalom aggódás bizonytalanság.. nem tudom képes lenne e meg lépni ezt hogy Miattam elhagyja a feleségét. Hogy új életet kezdhetnénk egyáltalán Mi ketten.

A lelkitársam a legjobb barátom nagyon szeretem bármit képes lennék megtenni érte.

okt. 31. 21:09
1 2
 11/18 SZTANN ***** válasza:
100%

Ez az utolsó kérdés: "főleg a mai világban" - totál ostoba és értelmetlen. A mai világban is pontosan olyan az ERKÖLCSÖS viselkedés, mint akármelyik régi világban volt.

Ebbe pedig nem fér bele a szerető (kivéve a "nyitott házasságot" - ami szerintem valami srégséget takar). A házasság KÉT FÉL közötti kapcsolat. Ameddig jól működik, addig nincs szükség, nem lehet szó szeretőről. Ha már nem működik a házasság, kiüresedett, kihűlt, akkor sem a párhuzamos kapcsolat a megoldás, nem a titkolt szerető (akit folyamatos hitegetéssel, hazudozással, csalással tartunk), hanem a tiszta lap. Válás, új pár keresése, vagy szingli életmód ...

Az egész történet annyira szokványos, olyan ócska - a mai világban éppen annyira sivár, mint bármikor.

nov. 1. 09:58
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen hisz a ,,Mai világban,, annyi minden változott akinek jó és épp felfogása van még átlát ezen .. hogy már pedig ez erkölcs kérdése..

De nagyon sokan divatból házasodnak és vállalnak gyereket majd pár év után kiégnek .. (persze vannak kivételek)

Illetve ott vannak az ,,sztárjaink,, megannyi ,,híres,, arc válik és csalja a partnerét annyira nem az ördögtől való dolog ez már SAJNOS.

De ez persze lehet csak a magam megnyugtatásából gondolom így. Nem maga a megcsalás ami leginkább aggaszt hanem hogy képes lenne egy új életet kezdeni velem .. próbáltam nagyon sokszor nélküle kimentem külföldre dolgozni letiltottam elhagytam mindent próbáltam de annyira erős ez az érzés.

nov. 1. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Jó egy ócska nő lehetsz 1:50-es hozzászóló, hogy ezek után a férjed még küzdött érted, holott inkább neked kellett volna térden állva könyörögni
nov. 1. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátom feleségének volt szeretője,kb 2 évig.A házasságuk kihűlt,talán ez is indokolta.Mikor a barátom rájött, azt mondta,rendben,akkor elválunk és legyetek boldogak.

Na itt jött a csavar,a feleség zokogott,hogy nem akar válni,a szeretője meg kijelentette,hogy neki a nő nem kell kapcsolatra.Eredmény az lett, hogy a válás megtörtént, a szerető is dobta a nőt,az pedig kétes alakokkal állt össze,mert nem volt hová mennie. A lakást ugyanis a férj vitte a házasságba. A nőé csak a kocsi lett válás után,amit eladott,hogy abból fizesse az albérletet.

A barátomnak azóta van egy aranyos,jószívű új felesége, olyan boldog mint előtte sosem.

A volt feleségnek három éve nincs senkije,54 évesen keresgél állítólag,de eddig semmi.Nagyon megöregedett és semmi tartás nincs benne, mert tavaly vissza akarta sírni magát a barátomhoz,úgy,hogy az már boldog házasságban él.

nov. 2. 05:51
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Sajnálom, Kérdező, de egyet kell értenem a #9-es hozzászólóval. Akármilyen nehéz is, de lépj ki ebből a kapcsolatból, mert ennek nincs jövője, teljesen fel fog őrölni téged. Ha tényleg annyira megromlott volna a házassága, akkor gyerek ide, gyerek oda, már elvált volna. Ez a rossz a házasságom, dehát a gyerek ígymegúgy... egy sablonszöveg, ami sajnos még mindig beválik. Közben felnő a gyerek, most érettségizik, most diplomázik, most házasodik, jön az unoka, indok mindig van. Hacsak le nem bukik, és a nő ki nem vágja, maradni fog. Az idő múlik, és a szerető mellett elmegy az élet.
nov. 2. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

13,ócska te vagy a megnyilvánulásod alapján.

Nem én, csupán azért mert a férjemnek kellek.

Az ócskák nem szoktak kelleni, mert nincs rájuk szükség, nincs bennük semmi szerethető.

De belőled inkább valami irigység, gyűlölettel megspékelve szólalt meg:

Nem elég hogy megcsaltam, ejnye bejnye, de még vissza is akart kapni a férjem.

Hát igen, van ilyen is, meg olyan is akit egy mondatért is elhagynak.

😘

nov. 2. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, még annyit, hogy ugyanúgy, mint a #9-es, én is személyes tapasztalatból beszélek. Nem tudom, hány éves vagy, de ne pocsékolj el éveket az életedből.

#15 voltam

nov. 2. 11:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan amikor mindhàrom fèlnek jo h szeretői status van. Ez attol fugg ki milyen elethelyzetben van. Lehet az is h baromi jol megvan egy hazaspàr,gyerekek stb csak a szex màr nem olyan,e miatt nem fognak elvalni,a szerető pedig sokszor nem szeretne stabil kapcsolatot,felelősséget. Szoval ez sok mindentől fugg.
nov. 3. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!