Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodtál már félrelépésen ,vagy szeretőn?
Figyelt kérdés
Ott ahol nagyon minimális már a szex,vagy a megszokások rabjai vagytok,ott volt hogy elgondolkodtatok rajta?Van aki meglépte vagy csak terv maradt?Korotok?okt. 30. 23:26
1/4 anonim válasza:
Nem jutnék el ide. Ha nem felel meg a partner, akkor lelépek.
2/4 anonim válasza:
Majdnem minden kapcsolatomban félreléptem. Engem inkább a féltékenység frusztrált, meg a kevés szex is részben.
F33
3/4 anonim válasza:
Hát én rossz ember vagyok, így igen. Mostani kapcsolatom nem kielégítő, de mégis jobb vele, mint egyedül. Szóval ez így nagyon gáz.
Nem ismerkedem úgy. Nem is tetszem azoknak, akik nekem tetszenek. Így nem lesz változás.
Pontosabban: ilyen szerető vagy megcsaláson nem gondolkodom, inkább azon, hogy találkozok valakivel, aki segít kiugrasztani a mostani kapcsolatomból. Nyilván ehhez randik kellenek, ami amúgy megcsalás.
4/4 anonim válasza:
Igen volt ilyen periódusom. De nem tettem meg. 44N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!