Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ered a megcsalás kifejezés?
Figyelt kérdés
Miért pont ezt a tevékenységet jelöli.okt. 27. 15:05
11/17 A kérdező kommentje:
Én csak belementem a kapcsolatba. Ő volt a ragaszkodó. Nem hitegettem hűséggel és szerelemmel. Ez a te álomvilágidból írtad most csak ide. Megkívántam egy szexi nőt, bepróbáltam és össze is jött. De tőle sem akarok többet. Az agy híres arról hogy toldozza a hézagokat. Ne hogy már én rakjak rendes más fejében. Tudom hogy nem tárgyak. Emberek. Eként is kezelem őket. De nem vagyok egy fogtündér…
okt. 27. 15:56
12/17 anonim válasza:
ha ez téged nem zavar és rendben van, akkor miért tetted fel eleve a kérdést? Látod, neked is van még azért lelkiismereted. Míg neked még játék, másnak fájdalom.
13/17 A kérdező kommentje:
Van lelkiismeretem, empátia stb… Nem vagyok pszichopata, vagy érzelem mentes. Félreértés ne essék, nem azért írtam ki a kérdést mert bűnbánásom van megcsalás miatt. A helyzet ennél egyszerűbb. Egy másik kérdés alá írt válaszom inspirálta. Számomra olyan hogy megcsalás nem létezik. Nyitott kapcsolatból indulok ki. Más meg monogàmiával lép egy kapcsoaltba. Kinek mi az alap.
okt. 27. 16:02
14/17 anonim válasza:
90%-nak alap a monogámia. Neked ELŐRE kell közölni, hogy nem vagy az.
15/17 A kérdező kommentje:
14: KeLL? Hogy 10%-ra csökkentsem a “siker” esélyét? Kössz nem. Vannak receptorai, kifinomult érzékei. Majd rajtakap és kezeli a kialakult szituációt.
okt. 27. 18:30
16/17 anonim válasza:
Kirak, mint macskát szrni, nagyon helyesen. Gerinctelen féreg.
17/17 A kérdező kommentje:
16: Jah, pont ez a tapasztalat. Meg a gyakorin is amikor a rinyát olvasgatom.
Anyudat minősítgesd.
okt. 27. 18:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!