Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, ha apám online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha apám online csalja az anyámat?

Figyelt kérdés

A szüleim 50+-osak és elég boldogtalan a kapcsolatuk, de azért ilyenre nem számítottam. Egyszer apám Facebookja egy elég gyanús reklámot dobott be nőkkel kapcsolatban, így belenéztem a telefonjába, és tele volt a Messengere ilyen-olyan beszélgetésekkel (flörtölésekkel meg linkekkel, amik gondolom 18+ oldalakra vezetnek, fúj) magyarul és angolul is. Volt ami egyértelműen robot volt és olyan is, ami egyértelműen ember. Egy időre pihentettem a témát, meg kicsit el is felejtettem.

Most viszont odaviharzott hozzám, hogy töltsem le a telefonjára a Telegramot. Eleve gyanakodtam, és amikor nem akarta elmondani, hogy mire kell, meg is bizonyosodtam a gyanúmról. Újból belenéztem a telefonjába amikor nem figyelt és egy külföldi nő kérte, hogy telepítse az alkalmazást. Megtettem, mert nem akartam veszekedni apámmal (kicsit félek is tőle), de aggódok, hogy valamilyen csaló lehúzza, elvégre 56 éves, nem tudja, hogy működnek ezek a dolgok.

Hát kérdem; mit tegyek? Kinek mondjam el, kivel beszéljem meg?

okt. 24. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van amúgy pénze faternak, tehát van mit ellopni tőle?
okt. 25. 06:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűbb, hogy befektetési csalást követnek el ellene.

A chatbot után fel fogják hívni akár magyarul beszélő valós nők és férfiak, hogy fektessen be pénzt a tuti kripto üzletükbe, kereskedőrobot fogja neki keresni a pénzt és csak csilingelnek majd nála a dollárok és eurók.

Mondd el neki, hogy apu, ugye azt tudod, hogy a telegramon követik el világszerte a legtöbb csalást?

Embernek tűnő chatrobotok feltérképezik az érdeklődési körödet és bombáznak jobbnál jobb ajánlatokkal, hogy fektessél be pénzt ilyen-olyan kereskedőrobotba, ami termelni fogja neked a pénzt.

Valójában meg a te meg a hasonlók pénzének a lenyúlására utaznak.

okt. 25. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Kicsaljak a bankkartya adatait vagy utaltatnak vele penzt.. inkabb aztal foglalkozz hogy ne legyen csalas aldozata..
okt. 25. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!