Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefáradtam a szeretoi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefáradtam a szeretoi viszonyomba, de szakitani se birok. Volt mar valaki hasonloan?

Figyelt kérdés

2 es fel eve tart, nem csak szexrol szol. Minden nap kapcsolatban vagyunk, beszelgetunk, talalkozunk.

Megbeszeltuk, hogy nem opcio a valas, mind ket oldalon csalad, gyerekek.

Egy ideje en sem tudom miert elkezdtek zavarni dolgok amik eddig nem (pl. a felesegehez kezdtem hasonlitani magam, zavarni kezdett a bujkalas, a keves egyutt toltott ido)

Masik felol pedig a buntudat erzese, de nagyon megszerettem a szeretom es az eletem resze.

Egyre gyakrabban elgondolkodom, hogy ennek igy semmi ertelme hosszu tavon de felek, hogy megbanom. Valaki hasonlo helyzetben volt?

N 35

okt. 24. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Erről beszélnek, hogy hiába szeretőzik valaki ha boldogtalan. A szerető sem fogja boldoggá tenni hiába tűnik úgy. Igazság szerint válni kéne és a szeretőt is hanyagolni. Kiheverni mindkettő férfit és csak aztán ismerkedni ha akarsz. De hát te egyiket se fogod elhagyni mert szükséged van partnerekre, kapcsolatfüggő vagy. Akkor szenvedj tovább.
okt. 24. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Majd ha ráérek sajnálni foglak...
okt. 24. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Többre értékelem magam ennél, szóval nem voltam és nem is leszek ilyenben.
okt. 24. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Vajon milyen lenne az élet, amit igazán szeretnél?
okt. 24. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

2

Kommentelni ráérsz, úgy tűnik.

okt. 24. 12:19
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

"2 es fel eve tart, nem csak szexrol szol. Minden nap kapcsolatban vagyunk, beszelgetunk, talalkozunk.

Megbeszeltuk, hogy nem opcio a valas, mind ket oldalon csalad, gyerekek."

Ennek így mégis mi értelme?

Jobb egy kamuélet mintáját tovább adni a gyerekeknek?

Valójában miért nem válsz? Így kényelmesebb? Anyagilag nem bírnád egyedül?

okt. 24. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Hát, itt a szőke kolléganőmet egy időben állítólag sokáig kezelte a sógora. Mondhatni nála búfelejtett, míg a férje sokat részegeskedett.

De azóta is együtt vannak a férjével, sőt, most normálisan vannak.

okt. 24. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Számomra csak az hihetetlen hogy ilyen hosszú szeretői viszonyt egyik oldalon sem vesznek észre a házastársak?
okt. 24. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint a házasságokon belül igen nagy az érdektelenség egymás irányában.

Magyarán lexarom, csak ne tudjak róla.

okt. 24. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerencsére nem,mert én már abba a pàr hétbe belefàradtam,amíg vacilàlàs folyt,mi legyen, hogy legyen...
okt. 24. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!