Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a szeretoi viszonyomba, de szakitani se birok. Volt mar valaki hasonloan?
2 es fel eve tart, nem csak szexrol szol. Minden nap kapcsolatban vagyunk, beszelgetunk, talalkozunk.
Megbeszeltuk, hogy nem opcio a valas, mind ket oldalon csalad, gyerekek.
Egy ideje en sem tudom miert elkezdtek zavarni dolgok amik eddig nem (pl. a felesegehez kezdtem hasonlitani magam, zavarni kezdett a bujkalas, a keves egyutt toltott ido)
Masik felol pedig a buntudat erzese, de nagyon megszerettem a szeretom es az eletem resze.
Egyre gyakrabban elgondolkodom, hogy ennek igy semmi ertelme hosszu tavon de felek, hogy megbanom. Valaki hasonlo helyzetben volt?
N 35
"2 es fel eve tart, nem csak szexrol szol. Minden nap kapcsolatban vagyunk, beszelgetunk, talalkozunk.
Megbeszeltuk, hogy nem opcio a valas, mind ket oldalon csalad, gyerekek."
Ennek így mégis mi értelme?
Jobb egy kamuélet mintáját tovább adni a gyerekeknek?
Valójában miért nem válsz? Így kényelmesebb? Anyagilag nem bírnád egyedül?
Hát, itt a szőke kolléganőmet egy időben állítólag sokáig kezelte a sógora. Mondhatni nála búfelejtett, míg a férje sokat részegeskedett.
De azóta is együtt vannak a férjével, sőt, most normálisan vannak.
Tapasztalataim szerint a házasságokon belül igen nagy az érdektelenség egymás irányában.
Magyarán lexarom, csak ne tudjak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!