Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lesz később baj? Sérült a bizalom?
Én 25 vagyok, ő pedig 23
Igyekszünk mindent megbeszélni egymással, és eddig sikerült is mindent megbeszélni, hogy ne legyen köztünk semmi félre értés, de ez most egy kicsit más
Azért fordultam ehhez az oldalhoz, mert itt több korosztály van, és vannak valószínűleg nálam értelmesebb és tapasztaltabbak is
"megkérdezte, hogy oda adom e neki a telefonomat, át nézte"
Már régebben kezdődhetett a baj, a bizalmatlanság.
itt csomó minden nem stimmel. mi már harmincasok vagyunk, elkérni a másik telefonját az nálunk simán belefér, mondjuk nem azért, hogy átnézzük a fb-ot rajta, de ilyen is szokott lenni (a páromnak van egy üzleti fb profilja és az enyémről szokta ellenőrizni, hogy hogyan jelennek meg a posztok, nekem ez abszolút rendben van).
és mi az, hogy nem kerestél rá, de mégis ott a neve valakinek a keresőben? ilyen nyilván nincsen. de miért baj, ha rákeresel valakire? valami exek vagy idegen nők voltak? lehet, hogy egyáltalán nem is emiatt viselkedik máshogy a párod, de talán beszéljétek meg és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!