Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss párkapcsolatban ez később elmúlhat?
Pár hete vagyunk együtt. Pár évvel ezelőtt egyszer már megpróbálkoztunk a kapcsolattal, csak akkor a második-harmadik randin azt mondta, inkább mégse, mert nem szeretné. Valószínűleg ebből adódóan, most az első randikra is úgy mentem el, hogy lehet, hogy időközben megint meggondolja magát. Ez az érzés viszont nem múlt el. Lassan egy hónapja együtt vagyunk, és minden egyes találkozóra úgy megyek el, hogy attól tartok, ki akar dobni. Amikor már ott vagyok, akkor látom, hogy alaptalan volt a félelmem, mert látom, érzem, hogy fontos vagyok neki és feltétel nélkül szeret. De nem tudom ezt magamban tudatosítani, és emiatt majdnem minden találkára gyomorgörccsel megyek, hogy mikor dobnak ki. Beszéltünk már róla, amiben tud, segít, de ezt nyilván magammal kell "lejátszanom". Mit tanácsoltok, mi lehetne a megoldás? Vagy ez elmúlik? Esetleg célszerű lenne szakemberhez fordulni? Minden választ köszönök!
26/F és 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!