Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez valamiféle átverés lehet?
Van egy jó haverom és a felesége.
Velem egykorúak 28 évesek.
Kb.2 éve házasodtak össze.
Azt eddig is tudtam,hogy a haverom oda vissza csalja a feleségét és azt is tudtam,hogy a felesége nem foglalkozik ezzel mert a haverom jól keres, viszi haza a jó pénzt.
Szóval egy beszélgetés alkalmával a haverom elmondta,hogy otthon többször is felmerült a nevem és ha akarom lefeküdhetek a feleségével.
Mondta,hogy őt aztán egyáltalán nem érdekelné csak védekezzünk.
Nem részegen mondta, teljesen komolynak hangzott az ajánlata.
Nem mennék ilyen sz.remberek közé. Lenézném őket.
1000 biztos hogy más nő kéne mint ez meg ilyen bagázs.
Sajnos elképzelhetőnek tartom. Pár hete hallottam egy párbeszédet két férfi között, az egyiknek most születtek ikrei. Szinte mindig együtt utazunk a buszon, ugyanazzal a járattal járnak, mint én. Már többször hallottam, ahogyan a többi utasról beszélnek, fiatal lányokról, hogy mennyire meg lehetne őket ...
A lényeg az, hogy a beszélgetéseikből kiderült, hogy a friss apuka nyíltan vállalja, hogy csajozik asszonyka mellett. De ezt úgy tálalta a másiknak, hogy az asszony is tud róla, ő nem sumákol, bevallja, mert ő a fasza gyerek, nem akarja becsapni az asszonyt (szó szerint azt mondta, mellette kelek, mellette fekszem, megérdemli, hogy őszinte legyek vele), sőt, néha az asszony beleolvas a messenger üzenetekbe, amiket más nőkkel vált ismerkedéskor. Először azt hittem, hogy csak felvágós duma, nagynak akar látszani a másik fickó előtt, de kiderült, hogy ezek családbarátok, összejárnak. Valahányszor elém vagy mögém ülnek le a buszon, mindig az a téma, hogy éppen kivel ismerkedik, ki volt meg neki. A másik fickó meg mindig olyanokat mond neki, hogy irigyellek, engem az asszony megölne ... stb.
Beteg világot élünk, de ha nekik így jó, legyen. Egy biztos, az a jó a haverokban és a barátokban, hogy meg lehet válogatni őket. Én ezt tenném.
"A másik fickó meg mindig olyanokat mond neki, hogy irigyellek, engem az asszony megölne ... stb."
Szerintem az ő feleségét is kezelgeti a "barátja", mert ez a birka elmondja otthon az asszonynak.
De jó menő csávó lehet mind a kettő, ha busszal járnak melóba. 🤣
"Szóval egy beszélgetés alkalmával a haverom elmondta,hogy otthon többször is felmerült a nevem és ha akarom lefeküdhetek a feleségével."
Valójában ez a behálózás része, harmadiknak akarnak bevonni a férfi örömére.
A nő a csali, csak segít a férjének pasit fogni a ferde hajlamai kielégítésére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!