Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekavarjak vagy ne kavarjak?
Figyelt kérdés
Van egy csàvó, aki két lyukra jatszik.
Egyszer màr beszarattam.
De folytatja.
Igazabol valaki elött nem akarom elasni magam, mert sejtené, hogy en allok a dolgok mögött, bar nem merne megvadolni.
Viszont a csavo nem jatszhat masok erzeseivel plane kettővel.
Valahogy ugy erzem nem akarom meg tenni.. de ha nem teszem meg azert rossz.. nem tudom
Mi legyen.
szept. 25. 15:29
2/9 A kérdező kommentje:
2 hete alszok ra egyet..
Valami ciganyfelenek nez ki..
szept. 25. 15:34
4/9 anonim válasza:
Miért zavar ez téged? Csaknem féltékeny vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen.
szept. 25. 15:38
6/9 A kérdező kommentje:
Kar hogy fiu vagyok es nem aztal kurtam habem a masikkal.
szept. 25. 15:50
7/9 anonim válasza:
Ja szóval a konkurenciát vennéd ki a képből...
Szólj nekik ha gondolod, de nem feltétlen lesznek vevők a kezdeményezésedre. Pláne direkt ez után közvetlenül.
9/9 anonim válasza:
Szállj be harmadiknak vagy nyomjátok négyesbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!