Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet ez még a régi egy idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez még a régi egy idő után vagy már semmi nem lesz olyan mint anno?

Figyelt kérdés
Férjem megismerkedett egy nővel akibe elmondása szerint beleszeretett, de minden kapcsolatot lezárt vele egy pár hete, mert nem akar minket,a családját elveszíteni. A nőről csak annyit tudok, hogy elvált egy ideje és tudott a létezésemről, így nem történt köztük semmi. Nyilván, hogy ez igaz e nem tudom. A kapcsolatunk alapvetően jól működött, kettőnkre is mindig volt időnk szóval nem olyan jellegű hiány miatt keresett mást. Úgy gondolom én egy idő után a történteken túl tudnék lendülni, de ő? Túl tudja tenni magát egy idő után ezen a nőn vagy ez olyan törést okozott a mi házasságunkban, hogy csak idő kérdése, hogy vége legyen?
szept. 24. 18:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Ezt csak ő tudhatja, hogy mit érez.

Létezik a kapuzárási pánik, az újdonság varázsa, az utolsó fellobbanás, stb.

Ha a nő nem akar többet, akár tartós is lehet a kapcsolatuk.

De az sem kizárt, higy a “szakítás” után tisztul le, hogy mennyire fontosak, vagy nem fontosak egymásnak.

Azt tán meglátod a férjeden, hogy csak fizikailag van jelen, vagy lélekben is.

szept. 24. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Majd beleszeret megint másba. Komolytalan ürge.
szept. 24. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

“tudott a létezésemről, így nem történt köztük semmi.”

De valami azért csak történt?!🤦‍♀️

4/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha a nő meggondolja magát és zöld utat ad neki le fog lépni. Vagyis hiába marad veled igazából nem szeretne.
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező biztos, hogy minimum egy csók elcsattant köztük. De ha nem akkor is érzelmileg hűtlen hozzád. Ha elfelejti nagy nehezen akkor fog megint valamilyen nő lenni akibe belezúg. A kiindulópontja az egésznek, hogy téged már nem szeret. Ha szeretne akkor nem folyt volna az bele minimum az érzelmi megcsalásba. Úgy kezdődik, hogy két ember együtt lóg bár foglalt valamelyik/mindkettő. Vagyis döntés kérdése. Ő elhatározta, hogy meg fog téged csalni és hiába nem rúgod ki a jövőben lesz újabb nő akivel meg fog csalni.
szept. 24. 18:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Mindegyikőtök válasza hasznos számomra, ment a zöld pipa.

1: Nem tudom eldönteni.. Szeretném hinni,hogy lelkileg is jelen van, de úgy gondolom, ha nem lennének gyerekek ő nem velem maradna.

3: Nem voltam jelen szerencsére, de azt, hogy nem történt köztük semmi inkább úgy értettem, hogy nem feküdtek le, de valami legalább csók biztos volt.

De miért lehetett rá ilyen hatással ez a nő? Mindig mindent megbeszéltünk nem volt az elmúlt majdnem 10 évben ilyenre példa…

szept. 24. 19:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hol ismerkedett meg a nővel? Direkt ismerkedtek? Nem értem. Ha munka kapcsán ismerkedtek meg,akkor a nő még a közelben van így,vagy úgy. Ha direkt ismerkedtek,az meg méggázabb a ferjedre nézve,penderíteném ki azonnal.

Magától mondta el,vagy rájöttél a dologra? Sok tényező van itt,ami tisztázatlan.

Az,hogy a nő miatt nem történt semmi, semmiképp sem könnyítő tényező a férjed sorsát nézve ,szerintem...

Előfordul sajnos az életben,hogy megtetszik valaki, hiába van párod,pláne sok éves kapcsolat során. Ez elkerülhetetlen,hiába állítják sokan,hogy ha szeretsz valakit,akkor ilyen elő sem fordul. Akkor ezek az emberek még nem találkoztak ilyen emberrel és szerencsések.

De ilyen esetben meg kell hozni a döntést,hogy hűséges maradsz a parodhoz minden tekintetben és lepergeted magadról a dolgot,vagy elkezdése kikacsintgatni. Értem ezalatt azt,hogy nem csinálsz az illetővel semmit ,"csak" flörtölgetsz meg chatelgetsz vele, stb. Akkor már ott lebeg a levegőben a továbblépés lehetősége,ami nagyon nem oké.

szept. 24. 19:16
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Én osszejottem egy olysn ferfival aki imádja a feleségét és a családját . Sose csalta volna meg. Én egy régi exe vagyok, és valamiért olyan hatással vagyok a férfira hogy miattam kockáztat .
szept. 24. 19:19
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
#8 nem ez volt a kérdés,de sok boldogságot
szept. 24. 19:25
 10/17 A kérdező kommentje:
7: Elmondott mindent magától , azt is, hogy nem munkakapcsolat. Egy bárban ismerkedtek meg… férjem testvére születésnapját ünnepelték ott
szept. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!