Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Terhes feleséget megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes feleséget megcsalni a legnagyobb bűn?

Figyelt kérdés
szept. 13. 19:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

36. Aki nem szerelmes ,minek házasodik meg?

+ Ha ennyire szörnyű a házassága, akkor mi a bánatért nem lehet normálisan elválni félrekefélés helyett?

szept. 14. 14:39
 42/47 anonim ***** válasza:
32%
41. Te ennyire idealista vagy? 😅 Nekem már az is nagy szó volt, ha egy nő szóval illetett! Aztán ott van az is, hogy nem voltam, nem vagyok egy alfa hím, nem csapom szét a világot, nem dugom meg az összes nőt, nem én nyertem a 2023-as Mr. Fittnes címet. Nem vagyok gazdag. Tudod, én vagyok a szürke, unalmas férfi, aki megbízható, aki nem kiabál, aki amit mond azt is csinálja. Ez a típus pont az, aki arra vár hogy egy nő kiválassza. Na, nem azért választott ki egy nő mert ellenállhatatlan voltam, hanem azért mert jól jöttem neki az életéhez. Egy magamfajta olyan nőnek kell aki asszexuális, mivel a külsőm és az emberi tulajdonságaim nem a szexualitásomat erősítik. Ettől függetlenül a libidóm olyan, mint egy alfahímnek. Tehát van egy olyan párom, akit nem érdekel a szex, viszont az egyéb pozitív képességeimet ki tudja használni. Nekem ő nem a szerelmem, én sem neki. Én nem választhatok, engem csak kiválasztanak. Ha választani akartam, kiröhögtettem magam. Ebből okulva nem erőltettem tovább. Válni felesleges, mert nem vagyok a nők álma. Én egy használati cikk vagyok. Ezért is mondtam hogy jó lenne az életben csak egyszer megélni az érzelmeimet. Természetesen erre nulla az esély, azzal kell beérnem amim van.
szept. 14. 14:56
 43/47 anonim ***** válasza:
43%

38, 39-re

Nehogy azt higgyétek, hogy aki nem dug félre a felesége mellett, annak nincsenek vágyai. Azt meg végképp ne, hogy nem vágynak rá más nők. Hajjaj, de még mennyire vágynak! Van egy nőtípus, aki pont a foglalt faszikra hajt, de véletlenül is előfordulhat ilyen vágy.

Én is vágytam,sőt, egyszer csak két buszmegálló választott el egy szenvedélyes kamatyolástól, de nem tettem meg. Rám is vágytak nők, megannyi feldobott labda, de nem mentem bele. Már csak azért sem, mert 100%-ig megbíztam a feleségem hűségében és én nem tudtam volna megbocsátani neki, ha elcsábulna mellettem.

Nekem fontos volt, hogy ne csaljanak meg, hogy ahová hazamegyek az otthonom legyen, ne egy szállás csupán, ahol kielégítik az igényeim egy részét, a többit meg máshol, mástól kapom meg.

szept. 14. 15:12
 44/47 anonim ***** válasza:
42. Ezek szerint még arra sem vagy méltó aki végül szóba állt veled. Remélem egyszer megtudja, és elhagy a feleséged. Szegény.
szept. 14. 15:19
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
43. Szerintem átlag pasikra nem vágynak. Olyan van nekik otthon is. Rám pl. sem otthon, sem a külvilágba nem vágyik senki. Szr így leélni az életem, de nem tudok ez ellen semmit sem tenni. Hiába öltözködöm, edzek, intelligensen viselkedek. Semmi.
szept. 14. 15:23
 46/47 anonim ***** válasza:
31%

45: Dehogynem vágynak. Az összes ilyen munkahelyeken történt. Az első két ilyen eset gyorséttermi sztori.

Pár éve voltam házas, tök normálisan viselkedtem, nem idétlenkedtem mint a többi srác, és voltak lányok, akiknek ez bejött. Szomszéd pályán dolgoztunk az egyik ilyen lánnyla, ment a poénkodás, aztán elkezdett bepróbálkozni.

A másik lány műszak után elkísért egy darabon, aztán megkérdezte, nem folytatnánk-e nála. Az necces volt. Egy ilyen necces sztori volt még évekkel később, az is hazakísérős, és akkor majdnem elcsábultam, mert azoknak a ciciknek nem kosár számuk volt, hanem helyrajzi.

szept. 14. 15:55
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
Ja, te nők között dolgoztál. Így érthető.
szept. 14. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!