Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Terhes feleséget megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes feleséget megcsalni a legnagyobb bűn?

Figyelt kérdés
szept. 13. 19:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
53%
30. Persze mindenki tudatosan választ mindent kizárólag kognitív alapon…. Érzelem nuku….:) kár, hogy az élet ennél jóval komplikáltabb
szept. 14. 10:40
 32/47 anonim ***** válasza:
26%

#29 Igen, jön a gyerek, pedig előtte azon nyarvékolt, hogy anyucival már rég nincs semmi... Meg a hétvégék, a magányosan töltött ünnepek, nyaralás, és közben tudod, hogy remekül elvan a családjával. Felemelő érzés. Remélem, kivágtad?

#28 voltam

szept. 14. 10:58
 33/47 A kérdező kommentje:
A szeretőm egy régi ex. Neki is van családja, nekem is. Mindketten példás családi életet élünk , sőt szerintem kívülről nézve , álompár a szeretőm és én is
szept. 14. 11:45
 34/47 anonim ***** válasza:
#33 Fogalmam sincs, mi jó van ebben. De ha nektek ez megfelel, ti dolgotok.
szept. 14. 12:49
 35/47 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy igényed van a szeretőre is? Mi hiányzik a házasságodból?
szept. 14. 13:06
 36/47 anonim ***** válasza:
40%

35. Szerinted minden házas szerelmes meg szerelemből házasodik? 😀

Mondok pár példát hogy miért jó ha egy férjnek van szeretője:

- nincs az a haláli unalom mint otthon

- újra van szex, de legalábbis nem az a haláli unalmas mint otthon

- a szerető nem korlátoz be

- a szeretővel jó a szex, vele van kölcsönösen vágy

- a szerető pozitív érzelmeket ad, érzelmeket fogad

- a szerető fel és nem lenéz

- a szerető érdeklődik utánad

Ezzel szemben otthon ha egyáltalán van szex az unalma, egyoldalú. A feleség pont leszrja hogy mi van veled, kizárólag csak a rossz dolgokon lovagol, de csak azért hogy szexuálisan meg se közelítsd. A feleség ledarálja az önbizalmad, ha csak teheti támadja a férfiasságod. Lehetne még sorolni a végtelenségig!

szept. 14. 13:46
 37/47 A kérdező kommentje:
A szeretőm egy régi exem . Soha sem csaltam volna meg a feleségem csak ezzel az egyetlen egy nővel . Egyszerűen úgy hat rám , hogy nem tudok ellenállni
szept. 14. 14:03
 38/47 anonim ***** válasza:
26%
37. Sok hűséges férfi meg úgy hal meg, hogy azt se tudja mi az a vágy! Vagy hogy rá vágyjanak.
szept. 14. 14:06
 39/47 A kérdező kommentje:
38 teljesen igazad van
szept. 14. 14:25
 40/47 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, azért írtam. Szerintem mindenki hordozza a keresztjét.
szept. 14. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!