Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy csak azért nem bonyolódtál megcsalásba, mert nem volt rá időd?
Figyelt kérdés
Pedig lett volna rá lehetőség a másik fél részéről, de nem tudtad úgy szervezni az életed, hogy beleférjen?
Konkrétan mi történt?
szept. 6. 21:33
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon akarja valaki, talál rá időt, lehetőséget. Én az utolsó pillanatban meggondoltam magam.
2/5 anonim válasza:
Úgy biz'a! A megcsaláshoz két dolog kell: szándék és lehetőség! Ha az első megvan, akkor előbb-utóbb megoldja mindenki a másodikat is...
3/5 anonim válasza:
Ilyen nincs. Ha fontos valami, akkor megszervezed. Idő hiányra hivatkozni….
4/5 anonim válasza:
Olyan volt, hogy nem volt szex otthon, mert a feleségem várandósan nem kívánta. Teljesen elzárkózott minden formájától.
Ekkor egy munkatársnőm kipróbálta volna a farkamat. Odáig jutottunk, hogy elkísértette magát egy darabon, elkezdett beszélni a magánéletéről, (külön élt a párjától,), és mondta, hogy az anyukája elment az oviba a gyerekért és most egyedül lehet, takaríthat, meg ilyesmi. Megkérdezte, hogy felmegyek-e egy kávéra. Akkor nagy volt a kísértés, úgy alávertem volna, hogy nem felejti el, mert akkor már vagy fél éve nem dugtam,de nemet mondtam. Utólag nem bántam meg.
5/5 anonim válasza:
Aki akar valamit,az lehetőséget keres, nem kifogást.Minden màs csak mellébeszélés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!