Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már részed érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részed érzelmi megcsalásban? Elmondta a párod?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg rájöttél? Illetve ,ha te voltál a ,,megcsaló" elmondtad ? Sikerült helyre rakni a kapcsolatot utána? Meddig kísértett a beteljesületlen szerelem ?
2019. nov. 5. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Ahol megcsalás akár fizikai, akár érzelmi, ott már nem érdemes megmenteni a kapcsolatot. Sokan vakok, és magukkal is elhitetik, hogy ez nem baj, de igen. Ez mind jele annak, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy. Főleg, ha még fiatalok vagytok.
2019. nov. 5. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Volt. Nem is reg. A parom honapokig csalt erzelmileg a hatam mogott, talalkozgatokkal fuszerezve. Sajnos megbocsatottam , es a mai napig iszom a levét. Hiba volt. Mar sosem lesz semmi olyan mint elotte.
2019. nov. 5. 18:13
 3/6 anonim válasza:
75%
Volt. Párom elmélyítette egy kapcsolatát nagyon egy lánnyal, akinek szintén volt párja. Mindvégig tudtam róla, vagy legalábbis sejtettem. Nagyon sokáig húztuk, halasztottuk ezt az egészet, többször majdnem szakítottunk, majd végül csunyán összevesztek és azóta (elvileg) nem beszélgetnek.
2019. nov. 5. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
És nem sérti az önérzeted, hogy más lánnyal ennyire elmélyült ?
2019. nov. 5. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Illetve nem félsz a fizikai megcsalástól?
2019. nov. 5. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
en tudtam rola. batatnommel 10 honapot voltunk egyutt, es kb 2 hobap utan kiderult, hogy egy masik ferfiba szerelmes, belem pedig sosem volt az. meg 8 hónapig húztuk,végül belatta hogy nem megy és szakított :) en vegig remenykedtem hogy talan meg lehet valami a kapcsolatunkbol, de sajnos o semmit nem tesz ezert, csak rossz neki egyedul, ezert volt velem, mint rajottem utolag. persze nekem azt mondja hogy fontos vagyok.. es soha nem akart bantani, de ha oszonte akarok lenni magammal, akkor be kell ismernem hogy csak jatszik.
2019. nov. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!