Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szörnyen nagyot hibáztam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen nagyot hibáztam és rettentően bánom, hogy hozzam ezt helyre?

Figyelt kérdés

Nem akarom túl hosszúra fogni, szóval csak a lényeget írom.

Házas vagyok, a férjem 2x is hűtlen volt hozzám, 1x esküvő előtt, és utána is fél évre rá. Egy kolléganővel volt viszonya, de ő már nincs a képben. Elköltözött.

Ez lassan 1 éve hogy történt, de nem sikerült túltennem magam rajta.

Tavasszal volt egy csapatépítő hétvége a kollégákkal, ahol napközben programok és feladatok volta, este pedig kötetlen beszélgetés, iszogatás, borászat látogató stb. Nem tagadom a 3 napot arra fordítottam hogy jól érezzem magam, flörtöljek a kollégákkal és kicsit tuningoljam a megtépázott onbizalmamat.

Ennek sajnos az lett a vége hogy belementem valamibe amibe nem kellett volna és félre léptem. Nagyon bánt ami történt, és nem tudom túltenni magam rajta, a munkahelyemen is felmondtam, hogy a kollégákkal se találkozzak ami emlékeztet rá.

már azon gondolkodom hogy jobb lenne elválni és tiszta lappal indulni, gyerek és hitel szerencsére nincs.

N29

szept. 4. 13:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9. Én sem értem, mi ebben a trollkodás. Mennyi ilyen van...
szept. 4. 14:01
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

férjed 2 szer csalt meg, te egyszerre 2 pasival voltál! kvittek vagytok!

szendvicsben voltál?

szept. 4. 14:02
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Mindketten megcsaltátok egymást több partnerrel. Ez nem szeretet, nem szerelem, nem is tisztelet. Ez csak toxikus beteges ragaszkodás és kapcsolatfüggőség. Ha szeretek valakit nem csalom meg. Ennyi.
szept. 4. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos. A férjed többször csalt meg és viszonya is volt. Ne emeszd magad. Felejtsd el.
szept. 4. 14:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha jobb lehetőséged nem lesz kilépni!!! Se hitel, se gyerek! Hajrá!
szept. 4. 14:44
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Kapásból 2vel és azt mondod hogy szereted a párod. Hogyne 😂

Szerintem itt az ideje külön válni..

szept. 4. 15:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd meg neki.

Azért gondolom ezt, mert azt mondod, hogy azóta, hogy megcsalt Téged egyfolytában próbálja bizonyítani a dolgot, hogy szeret.

Talán kényszeresen is. talán azóta is bántja. stb.

Azt élte át, vagy most is azt éli át, amit TE.

Tudja, hogy milyen érzés. Tudja, hogy mi vezet ide. stb.

Nekem volt hasonló.

Barátnőm szakított velem, de még beszélő viszonyba maradtunk.

Nagyjából 1 hónap múlva bejelentette, hogy megbánta, de szeretné, ha folytatnánk.

Ekkor elmondtam neki, hogy folytathatjuk, de tudnia kell, hogy lefeküdtem azóta egy másik nővel.

Nagyon kiakadt. Szörnyű volt. És bűntudatom volt, pedig ugye nem csaltam őt meg.

Aztán másnap újra beszéltünk és akkor amikor elmondtam neki, hogy nem megbántani akartam őt ezzel, és sajnálom, hogy rosszul érzi magát, akkor közölte, hogy ő is elmondana valamit. Ő is lefeküdt egy másik fickóval.

Hirtelen minden bűntudatom elszállt. Valahogy nem is nagyon zavart, hogy ő is volt mással. Én is megéltem azt, amit ő. Ő is.

Gyakorlatilag kvittek voltunk. Utána megbeszéltük, viccelődtünk is rajta, egészen más irányt vett a dolog.

Ha amúgy is válni akarnál, akkor legalább próbáld ki azt, hogy először csak elmondod neki, de nem hozod fel egyből a válást.

Szerintem elképzelhető, hogy ha elmondod jobban jársz. Talán a férjed is le tud adni kicsit a bűntudatából.

szept. 4. 15:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el egy pszichológushoz. Komolyan lehet, hogy kötődési problémáid vannak. Az ha valaki kétszer is megcsal téged bőven túlmegy a véletlen kategóriáján. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezen nem tudtad magad túltenni, mert ahogy látom a férjed igen rövid idő alatt (kb. 2 év?), beleértve a házasságotok 1. évét is megcsalt téged. Ez nagyon-nagyon durva. Ahogy írod nem sikerült feldolgoznod, és ahogy látszik pontosan ezért csaltad meg, elvégre konkrétan ez az ember porba tiport téged. A probléma az az, hogy ez alapján a te teljes házasságod ezen a borzalmas dolgon alapul.

Szerintem kettő lehetőséged van, aminek van értelme is (meg persze sok más, aminek nincsen):

1. Megpróbálod megmenteni a házasságodat. Ez nagyon nehéz, ott kezdődik, hogy elmondod neki az egészet, és ha ő is hajlandó tenni érte, akkor szerintem rengeteg munkával, pénzzel, idővel, terápiával lehet hogy túl tudtok jutni azon, hogy megcsaltátok egymást. Hangsúlyozom, ez nem megy, ha nem teszitek bele mindketten az őszinteséget, az időt a valódi tenni akarást. Ha úgy van, ahogy fentebb írod, hogy büszke, és azonnal otthagyna, akkor kár is megpróbálni vele, hiszen az egóját szereti, nem téged. (És ez sem tuti, hogy be fog válni hosszú távon.)

2. Elválsz, újrakezded. Rájössz, hogy amit tettetek egymással az visszavonhatatlan, nem szeretnél te vagy ő beletenni energiát ebbe már. Szépen tisztán elváltok, meggyászolod, szintén elmész pszichológushoz, hogy megértsd, hogy mekkora törést okozott ez benned. Ez is hosszú, de kevésbé mint a másik.

(Rossz lehetőségek, hogy eltitkolod ezt előle, ő titkolja el előled a dolgait, ő nem akar beletenni, de te elhiszed hogy igen, stb.)

Kitartást a nehézségekhez, sajnálom a helyzetedet!

szept. 4. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy elmondod neki, és erre ő megkönnyebülve bejelenti, hogy ő is megcsalt... megint. és aztán megbeszélitek, hogy nyitott kapcsolatba élnétek :)
szept. 4. 15:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"talán azóta is bántja. stb."

Azt bánja, hogy kiderült.

Aki esküvő előtt, majd azt nem sokkal követve is megcsal és viszonya van, az fog még bőven felrelepni. Ne àltasd magad.

szept. 4. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!