Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szörnyen nagyot hibáztam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen nagyot hibáztam és rettentően bánom, hogy hozzam ezt helyre?

Figyelt kérdés

Nem akarom túl hosszúra fogni, szóval csak a lényeget írom.

Házas vagyok, a férjem 2x is hűtlen volt hozzám, 1x esküvő előtt, és utána is fél évre rá. Egy kolléganővel volt viszonya, de ő már nincs a képben. Elköltözött.

Ez lassan 1 éve hogy történt, de nem sikerült túltennem magam rajta.

Tavasszal volt egy csapatépítő hétvége a kollégákkal, ahol napközben programok és feladatok volta, este pedig kötetlen beszélgetés, iszogatás, borászat látogató stb. Nem tagadom a 3 napot arra fordítottam hogy jól érezzem magam, flörtöljek a kollégákkal és kicsit tuningoljam a megtépázott onbizalmamat.

Ennek sajnos az lett a vége hogy belementem valamibe amibe nem kellett volna és félre léptem. Nagyon bánt ami történt, és nem tudom túltenni magam rajta, a munkahelyemen is felmondtam, hogy a kollégákkal se találkozzak ami emlékeztet rá.

már azon gondolkodom hogy jobb lenne elválni és tiszta lappal indulni, gyerek és hitel szerencsére nincs.

N29

szept. 4. 13:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Akkor rajta,kezd tiszta lappal!
szept. 4. 13:37
 2/24 A kérdező kommentje:
de szeretem a férjem és ő is engem, nagyon megbánta amit tett és azóta folytaon azt bizonyítja mennyire fotnos vagyok neki. ahh olyan nehéz, de félek ha bevallom akkro mindennek vége. főleg azok után amin kerezstül mentünk.
szept. 4. 13:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te is megbántad és neked is fontos.

Vagy csak te tudsz megbocsátani, ő nem?

szept. 4. 13:49
 4/24 A kérdező kommentje:
sajnos ő nem az a megbocsátó típus, elég sokáig képes haragot tartani, a férfi büszkesége. Félek hogy ha bevallom mit történt akkor azonnal pakol.
szept. 4. 13:51
 5/24 anonim ***** válasza:
82%

Legalább mindketten tiszta lappal tudtok kezdeni.

Kétszer volt hűtlen hozzád. Le a kalappal, hogy még szereted és meg tudtad ezt bocsátani neki. Én nem tudnék túllépni. Pláne viszonyon. Nem egy botlás, egy viszony.

De neki férfi büszkesége van. Aha.

szept. 4. 13:53
 6/24 A kérdező kommentje:
2x lépett félre, nem tartós viszony volt. Sajnos én is nagyot hibáztam, a céges csapatépítőn lefeküdtem 2 kollégával. :(
szept. 4. 13:55
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

De miért kéne bevallanod? Ezzel a félrelépéssel még csak nem is egyenlítettél, hiszen ő kétszer csalt meg.

Tedd túl magad rajta, és szeresd tovább a férjed, ha van mit szeretni rajta.

szept. 4. 13:56
 8/24 anonim ***** válasza:
16%
A férfiak csalnak, a nők botlanak. Ja, ennyit erről...
szept. 4. 13:58
 9/24 anonim ***** válasza:
65%

Ja már két kollégával is.

Ugye troll vagy?

szept. 4. 13:59
 10/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok troll, köszönöm szépen :( Tudtam hogy kár őszintének lenni, vagy így vagy úgy de megkapom érte.
szept. 4. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!