Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első randim hosszú idő után, és már most rettentően izgulok, mit tegyek, hogy ne stresszeljem túl az egészet?
Utoljára nagyjából 2 éve randiztam, aztán a munkám miatt kikellett költöznöm külföldre egy időre. Előtte sem voltam az a nagy randi guru, voltam randikon kb fele sikerült jól, fele nem.
Szeptemberben költöztem haza, azóta kezdtem el társat keresni, és szombaton megyek randizni egy olyan lánnyal, aki nagyon bejön, nagyon jó vele beszélgetni, tök boldog vagyok amikor látom, hogy üzenet jön tőle, teljesen felvagyok dobva amikor vele beszélek.
Nyilván holnap ez lehet megfog változni, mert lehet nem egymást keressük, és ez okozza a legnagyobb stressz forrást mert tudom, hogy milyen rossz amikor valakivel beszélgetsz, találkoztok, és többet nem jön tőle értesítés mert élőben valami félrement.
Ma már konkrétan a randiról álmodtam :D
Legyél udvarias, érdeklődő és figyelmes. Nem kell alapvetően egy randit túlgondolni. Meg igazából arra sem, hogy bármi anyagival pl lenyűgözd.. elég, ha meg tudod nevettetni és elvagytok egymással kölcsönösen.
Egyedül arra figyelj, hogy ne legyél semmiben és semmivel tolakodó.
Bérelj egy felsőkategóriás autót és azzal érkezz meg, ha nem tudod elsütni úgy hogy lássa, akkor pattintsd ki a kulcsot az asztalra, ahova leültök.
Márkás, drága ruhában és órával menj.
Foglalj asztal egy jó étterembe.
Ezek már 90%ban sikerhez visznek, itt csak azzal tudod elrontani ha túl gyorsan akarod megrakni. Azzal ráérsz a randi vége fele, ne erőltesd.
"nagyon jó vele beszélgetni, tök boldog vagyok amikor látom, hogy üzenet jön tőle, teljesen felvagyok dobva amikor vele beszélek."
Nyugi, majd elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!