Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A házasságokban miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságokban miért ilyen gyakori a megcsalás?

Figyelt kérdés

Férfi kollégáim közül kB mindenki csalja a feleségét, a nőknel sincs amúgy másként csak ők nem mondják.

Itt a gyk.-n is rengeteg kérdés van a megcsalásról és a szeretőkről.

Miért van ez, illetve műt lehet tenni hogy ezt megelőzzük, értem én hogy előbb utóbb a partner megszokottnál válik és nem olyan izgalmas a dolog, de akkor is...

Nem vagyok házas de ha egyszer az leszek én nem úgy akarok élni hogy csalom a feleségem meg ő is engem.

Azok akik regote együtt vannak és nem csinálják ezt ők hogyan érték ezt el?

26f

szept. 1. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem gyakori, mivel annyi női szerető nincs, mint amennyire szükség lenne!
szept. 1. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
12) sok ferj pasival oldja meg... rengeteg biszex van, csak titkoljak.
szept. 1. 22:16
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 igen ilyet is hallani sokat, de ott valami más van már ott, ha kuksi kell az nő nem tudja megadni sehogy
szept. 1. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyszeru, legyen ferfival. Ne csaljanak, de nyilvan ahoz mar tul gyavak, hogy felvallaljak a vilag elott, hogy mindkét kapura jatszanak. Meg vannak parok akik megoldjak peggingel, swingerrel stb az ilyen igenyeket. Szoval nem tartom "mentsegnek, felmentesnek" a csalast, csakmert biszexek.
szept. 1. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

12. Mesélj még! 😆 Imádom amikor odaírjátok hogy "sok". Nem haver, sok ember családban él, sok ember monogám, sok ember normális életet él. Ettől működőképes a világ.

Az aberráltak nincsenek sokan, bár nagy erővel folyik a normalitás ellen, de szerencsére még mindig többen vannak akik a helyes úton járnak. Az meg egy dolog hogy egy ilyen Móricka oldalon ki milyen sötétnek akarja beállítani az életet.

szept. 2. 07:13
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Az egeszben a csalas, a hazugsag a rossz. Jellemes ember nem megy bele, szerintem.
szept. 3. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Több a boldogtalan és szexmentesen házasság, csak a legtöbb férfi nem talál partnert magának és így nem mondják, nem lépnek.

Igazából, ha lenne olyan nő, akivel boldogok lehetnének, és mindenben passzolnak a legtöbb férfi akkor se lép csak szenved tovább a nyomorult szexmemtes házasságban és folytatja a nyálát a strandon a 20 éves csajokra...

szept. 15. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17. Én nem titkolom. Házas vagyok, keresgélek közben, vágyok egy érző nőre, aki ugyanolyan elhanyagolt mint én, de legalábbis szeretne egy normális, érzelmekben gazdag életet élni. Nem szexre hajtok, hanem egy mély ismerkedésre amiből kapcsolat lehet. Mi a baj a házasságommal? Szexmentes, érzelem mentes, én túl sokat tettem bele, szinte semmit sem kaptam vissza. Átgondoltam, sokkal többet érdemlek.
szept. 15. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Ohhh drágám... mind ezt mondja... mindegyik elhanyagolt férfi...
szept. 15. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
59%
Miért, hazudjak? Ott van, leírtam, nem szexre hajtok, nem lehet megvádolni hogy csak kalandot keresek. Attól hogy a sok hazug tróger elcseszte a renomét, attól én még tudom ki vagyok, és a szavaimért felelősséget vállalok. Itt a gyk-n meg nem fogok mentegetőzni, ugyanis nincs miért. Engem még emberből faragtak, nem műanyagból.
szept. 15. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!