Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságokban miért ilyen gyakori a megcsalás?
Férfi kollégáim közül kB mindenki csalja a feleségét, a nőknel sincs amúgy másként csak ők nem mondják.
Itt a gyk.-n is rengeteg kérdés van a megcsalásról és a szeretőkről.
Miért van ez, illetve műt lehet tenni hogy ezt megelőzzük, értem én hogy előbb utóbb a partner megszokottnál válik és nem olyan izgalmas a dolog, de akkor is...
Nem vagyok házas de ha egyszer az leszek én nem úgy akarok élni hogy csalom a feleségem meg ő is engem.
Azok akik regote együtt vannak és nem csinálják ezt ők hogyan érték ezt el?
26f
12. Mesélj még! 😆 Imádom amikor odaírjátok hogy "sok". Nem haver, sok ember családban él, sok ember monogám, sok ember normális életet él. Ettől működőképes a világ.
Az aberráltak nincsenek sokan, bár nagy erővel folyik a normalitás ellen, de szerencsére még mindig többen vannak akik a helyes úton járnak. Az meg egy dolog hogy egy ilyen Móricka oldalon ki milyen sötétnek akarja beállítani az életet.
Több a boldogtalan és szexmentesen házasság, csak a legtöbb férfi nem talál partnert magának és így nem mondják, nem lépnek.
Igazából, ha lenne olyan nő, akivel boldogok lehetnének, és mindenben passzolnak a legtöbb férfi akkor se lép csak szenved tovább a nyomorult szexmemtes házasságban és folytatja a nyálát a strandon a 20 éves csajokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!