Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságok mekkora részében nem fordul elő sem válás, sem megcsalás?
Ugye ez volna az a bizonyos ideális forgatókönyv, amit a kultúra és a társadalom mércének állít elénk, hogy egy házasság élethosszig tartson és monogám szexualitással legyen egybekötve.
A válásokra viszonylag könnyen lehet statisztikákat találni, olyan 50-60% közt van általában. Ezzel szemben a hűtlenségről sokkal nehezebb, mert nem sokan vallják be, de az is lehet a váláshoz hasonló arányban fordul elő az egyben maradó házasságokon belül. Ez elég szomorú, mert akkor azt jelenti, hogy a csak 20-30% lehet azon házasságok aránya, amelyek kiállják az idő próbáját. Ez reális lehet?
Amikor váltam 7 éve, akkor olvastam, hogy 51% válás van, de a maradék 49% fele megromlott házasság. Abban lehet simán nagyon sok százaléknyi megcsalás.
Összességében durván kissebbségnek tippelem a megcsalás nélküli monogám élethosszigot.
Ennek pici töredéke lehet még, ahova a BOLDOG szót is be lehet tenni
1-es vagyok.
Én statisztikát olvastam. De 7 éve volt, már nem tudom hol van.
2-esnek: "szerintem", háááát szerinted igen, de a számok szerint nem.
A válások számát pl igen egyszerű számon tartani, abban nagyon kicsi a hibaszázalék. A "jóval több" de facto nem igaz.
Hát, azért szoktak mindenfélét mérni...
Nem olvastam el most, de nekem ez mérésnek tűnik.
Ez nem az, amit az elején írtam. Az a mérés nem tudom hol van. Régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!