Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságokban miért ilyen gyakori a megcsalás?
Férfi kollégáim közül kB mindenki csalja a feleségét, a nőknel sincs amúgy másként csak ők nem mondják.
Itt a gyk.-n is rengeteg kérdés van a megcsalásról és a szeretőkről.
Miért van ez, illetve műt lehet tenni hogy ezt megelőzzük, értem én hogy előbb utóbb a partner megszokottnál válik és nem olyan izgalmas a dolog, de akkor is...
Nem vagyok házas de ha egyszer az leszek én nem úgy akarok élni hogy csalom a feleségem meg ő is engem.
Azok akik regote együtt vannak és nem csinálják ezt ők hogyan érték ezt el?
26f
Korban és gondolkodásra is ugyan azok vagyunk…
De amire én rájöttem..
A nő egy érzéki lény, ha szerinte nem kapja meg a megfelelő figyelmet, gondoskodást keres mást. Ami hozzá kapcsolja a férfihez az az anyagi háttér és biztonság. Nem mer kilépni a megszokottból mert tudja, hogy a szeretőnek csak sexre kell.. A szexualitás elenyésző számára. Csak azért adja magát a szeretőnek, hogy új érzelmi inger érje utánna amit az a pali hazudik.
A férfiaknál fordítva van. Ha nem kap megfelelő mennyiségű sexet akkor keres mást. Mert kapni fog mert ott a saját háza, ereje, egzisztenciája ami a nőknek rettenet fontos. Az ok amiért nem kapja meg az az hogy a feleség nem kap elég “szeretetet” ami azt jelenti, hogy van az eddig nyújtott alap amire NEM LEHET már rá kontrázni és az nem elég neki ezért másnak adja magát minden téren, hogy új érzelmi inger érje.
Szűrje le mindenki kinek van igaza.
Úgy vélem, hogy ez a megcsalás elkerülhetetlen mostmár, régen kapott 5-6 pofont egy ilyenért a nő és egy válást és mehetett az utcára ami után senkinek nem kellett. Most meg netes “modell” (prosti) lesz és nincs is baj a megélhetéssel…
Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy csak annyit tudjak kihúzni az adott nővel, hogy ketten neveljük fel a gyermekünket és ne sérüljön a válás miatt.
Hiába a kommunikáció, ha hatástalan.
Írom ezt nők szeretőjeként.
Hiába mondják el, hogy mi hiányzik, a pasik, egyszerűen képtelenek változni.
Sajnos...
Mondok egy példát.
Anyu mondja szex közben, hogy dugj meg kemenyen.
Apu abba hagyja, mondván kevés vagyok én neked.
Anyu kéri, hogy élvezzen a szájába, apu nem teszi meg mert nem fogja megalázni.
Ettől még szeretik egymást, de a szex szar.
Belép a szerető, és anyu minden vágyát megvalósitja, falhozvágja, úgy szétdugja, és tele lövi a száját.
De a másik formátum. Apu évek óta nem dugja anyut, ki tudja miért, jön a szerető megoldja. Ettől még ők is szeretik egymást, de ha nem lenne a szerető már nem lennének együtt mert 0 szex van.
Én nem látok annyi szeretőzős pasit vagy nőt, konkrétan egyről sem tudok. Én egyszer akartam férfiként, de egy év próbálkozás után rájöttem, hogy szeretőt találni férfiként lehetetlen.
Ez nem a kommunikáció hibája, hanem egyszerűen azt érzed hogy más kell. Persze ilyenkor már nincs szex, nincs felhőtlen hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!