Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megcsalt a párom, szakítottam vele és most jóvá akarja tenni, szerintetek honnan tudhatom, hogy van értelme újrakezdeni?
Érdekelne a ti történeteitek. Visszafogadtátok e, és ha igen/nem mi lett a kimenetel hosszútávon. Megbántátok e a döntéseteket?
Nem tudom eldönteni, hogy mire vágyom. A sok emlék összeköt, komoly terveink voltak egymással, azt érzem nem bírom elengedni, de valahogy abban sem vagyok biztos már hogy ezek után boldogak lehetnénk együtt, ő arra vár hogy döntsek, és egyre inkább azt érzem hogy nem tudok.
"Már elkezdtem előre tekinteni, elfogadni a történteket, de időnként még mindig megtalál valamivel.."
Ez mit jelent pontosan?
A nőjével mi lett? Rájött, hogy mégsem szereti?
Neked hogy megy a felejtés?
Megszakította vele a kapcsolatot majdnem egyből a szakítás után. Azt mondta nem valódi érzéseket táplált iránta. Valojaban vegig engem akart, csak nem tudott valamiert megnyílni nekem.
Fájdalmasan... és nehezen,próbáltam irányítani az érzéseimet, reménykedtem, hogy még lehet boldog vége, de nem tudtam még legbelül megbocsájtani neki, bármennyire is szerettem volna.
Milyen érvek szólnak a pasi mellett és mik ellene?
Mi nem ismerjük a 6 éves kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!