Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 év után megcsalt a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megcsalt a párom, szakítottam vele és most jóvá akarja tenni, szerintetek honnan tudhatom, hogy van értelme újrakezdeni?

Figyelt kérdés

Érdekelne a ti történeteitek. Visszafogadtátok e, és ha igen/nem mi lett a kimenetel hosszútávon. Megbántátok e a döntéseteket?

Nem tudom eldönteni, hogy mire vágyom. A sok emlék összeköt, komoly terveink voltak egymással, azt érzem nem bírom elengedni, de valahogy abban sem vagyok biztos már hogy ezek után boldogak lehetnénk együtt, ő arra vár hogy döntsek, és egyre inkább azt érzem hogy nem tudok.

szept. 1. 16:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

"Hetekig tarto fokent erzelmi megcsalás tortent, meg oleles csok ilyenek, elmeletileg szexig nem jutottak."

Ez csak a kezdet. Ha most megtörtént, meg fog történni ezután is, bármikor.

szept. 2. 11:20
 22/35 anonim ***** válasza:
Valamiért nagyon vissza akarja könyörögni magát hozzád, biztosan lakásod van, neki meg nincs...
szept. 2. 11:21
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Áh felejtős.. komolyan egy részeg egyszeri megbotlás elgondolkodtató. De hetekig tudatosan becsapni a másikat SEMMIKÉPP!
szept. 2. 13:21
 24/35 anonim ***** válasza:
47%
Nem csapta be, szereti mind a két nőt... :D
szept. 2. 14:39
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Aha... érzelmi megcsalás. Tegyük fel, hogy igaz. Téged nem zavar, hogy másba zúgott bele, mással kereste a boldogságot helyetted? Ha erre képes volt akkor téged rohadtul nem szeret és tisztel.

Másrészt egyáltalán nem tudod, hogy történt(ék)-e minimum csók (ok), tapi(k), vagy orális szex, sőt szex. Nem lehet neki hinni!

A bánat adna neki újabb esélyt és nem, nem csak arról van szó, hogy vajon újra megtenné-e hanem arról, hogy megalázott téged!

Mint mondják angolul:

'Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!'

Ha te azok után, hogy szétalázott adsz neki esélyt akkor magadat alázod, nincs önbecsülésed!

szept. 3. 11:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, hogy a 6 év alatt hány ilyen volt már?

Mit szeretsz amúgy még ebben az emberben? Fel tudsz sorolni tulajdonságokat, amiket szeretsz benne?

Ha engem megcsalt volna a barátnőm akár érzelmileg egy másik csávóval, összebújva szerelmesen beszélgetnének egymással, az teljesen megkérdőjelezné a kapcsolatunk jövőjét. Semennyire nem tudnék már bízni benne ezután, akkor pedig mi értelme a kapcsolatnak, ha nem tudok benne bízni?

szept. 4. 09:49
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"komoly terveink voltak egymással... megcsalt a párom... most vár, hogy döntsek..."

🤣🤣🤣

okt. 23. 00:34
 28/35 anonim ***** válasza:
76%

"most vár, hogy döntsek..."

Még ő vár, hogy döntsél? Igazi nagy manipulátor lehet a csávó, te meg egy kapcarongy. Úgy csavargat a büdös lábára, ahogy akar. Pont annyit is érsz neki!

okt. 23. 17:40
 29/35 anonim ***** válasza:
67%
Mi lett veletek, kérdező, 2 hónap alatt?
okt. 23. 18:52
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem fogadtam vissza, kesz voltam lezarni az egeszet, amit a tudtára is adtam, hogy hagyjuk egymást. De ő tovabbra sem hagyja abba a probalkozast..és így nekem is megnehezíti a lezárást. Már elkezdtem előre tekinteni, elfogadni a történteket, de időnként még mindig megtalál valamivel..
okt. 25. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!