Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megcsalt a párom, szakítottam vele és most jóvá akarja tenni, szerintetek honnan tudhatom, hogy van értelme újrakezdeni?
Érdekelne a ti történeteitek. Visszafogadtátok e, és ha igen/nem mi lett a kimenetel hosszútávon. Megbántátok e a döntéseteket?
Nem tudom eldönteni, hogy mire vágyom. A sok emlék összeköt, komoly terveink voltak egymással, azt érzem nem bírom elengedni, de valahogy abban sem vagyok biztos már hogy ezek után boldogak lehetnénk együtt, ő arra vár hogy döntsek, és egyre inkább azt érzem hogy nem tudok.
"Hetekig tarto fokent erzelmi megcsalás tortent, meg oleles csok ilyenek, elmeletileg szexig nem jutottak."
Ez csak a kezdet. Ha most megtörtént, meg fog történni ezután is, bármikor.
Aha... érzelmi megcsalás. Tegyük fel, hogy igaz. Téged nem zavar, hogy másba zúgott bele, mással kereste a boldogságot helyetted? Ha erre képes volt akkor téged rohadtul nem szeret és tisztel.
Másrészt egyáltalán nem tudod, hogy történt(ék)-e minimum csók (ok), tapi(k), vagy orális szex, sőt szex. Nem lehet neki hinni!
A bánat adna neki újabb esélyt és nem, nem csak arról van szó, hogy vajon újra megtenné-e hanem arról, hogy megalázott téged!
Mint mondják angolul:
'Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!'
Ha te azok után, hogy szétalázott adsz neki esélyt akkor magadat alázod, nincs önbecsülésed!
Ki tudja, hogy a 6 év alatt hány ilyen volt már?
Mit szeretsz amúgy még ebben az emberben? Fel tudsz sorolni tulajdonságokat, amiket szeretsz benne?
Ha engem megcsalt volna a barátnőm akár érzelmileg egy másik csávóval, összebújva szerelmesen beszélgetnének egymással, az teljesen megkérdőjelezné a kapcsolatunk jövőjét. Semennyire nem tudnék már bízni benne ezután, akkor pedig mi értelme a kapcsolatnak, ha nem tudok benne bízni?
"komoly terveink voltak egymással... megcsalt a párom... most vár, hogy döntsek..."
🤣🤣🤣
"most vár, hogy döntsek..."
Még ő vár, hogy döntsél? Igazi nagy manipulátor lehet a csávó, te meg egy kapcarongy. Úgy csavargat a büdös lábára, ahogy akar. Pont annyit is érsz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!