Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm , el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm , el mondta, mem szakítottunk, megnánta, de idegesít... ?

Figyelt kérdés

Most viszont a barátnőm legjobb barátnője miután ez kiderült elmondta, hogy tetszem neki.

Holnap találkozni fogok vele.

Érdemes vele kapcsolatot létesíteni ?

aug. 28. 21:29
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
* Nem szakítottunk, megbánta
aug. 28. 21:30
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Érdemes
aug. 28. 21:35
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Megcsalt, ezért te is megcsalod, ráadáaul nem egy ismeretlennel, hanem a legjobb barátnőjével!? Krrrrvajóóó ötlet 😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂
aug. 28. 21:36
 4/26 A kérdező kommentje:

3.

Igen jó ötlet szerintem is.

aug. 28. 21:37
 5/26 A kérdező kommentje:
Csak mivel még nem tudom hogy milyen az ágyban arra gondoltam hogy először kipróbálom és majd utána eldönteném hogy melyiket válasszam vagy mind 2.
aug. 28. 21:38
 6/26 anonim ***** válasza:
55%

Ne legyél olyan, mint a barátnőd, ne süllyedj le. Gerinctelen attól rettegni, hogy beesel a két szék közé.

Ha megteszed, ugyan olyan nulla értékrended van neked is.

aug. 28. 21:39
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Szakíts, attól nem leszel jobban ha megcsalod mert ő csalt meg először. Benned lesz.
aug. 28. 21:41
 8/26 A kérdező kommentje:

Persze aztán ha kiderül hogy a csaj egy nagy 0 az ágyban majd keressek 0- ról csajt?

Hülyének néztek?

aug. 28. 21:43
 9/26 anonim ***** válasza:
81%
Poén lenne ha pár hét múlva kiderülne, hogy mindegyik lány biszex és egymással jönnének össze, te meg otthon maradnál egyedül a kis pöcörőddel :)
aug. 28. 21:45
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

#8 azért nézünk hülyének, mert az is vagy. Egy önző barom, semmi több.

Én azon röhögnék nagyot, ha a csajok összebeszéltek és valójában hatalmasat fogsz koppanni.

aug. 28. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!