Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm , el mondta, mem szakítottunk, megnánta, de idegesít... ?
Figyelt kérdés
Most viszont a barátnőm legjobb barátnője miután ez kiderült elmondta, hogy tetszem neki.
Holnap találkozni fogok vele.
Érdemes vele kapcsolatot létesíteni ?
aug. 28. 21:29
1/26 A kérdező kommentje:
* Nem szakítottunk, megbánta
aug. 28. 21:30
3/26 anonim válasza:
Megcsalt, ezért te is megcsalod, ráadáaul nem egy ismeretlennel, hanem a legjobb barátnőjével!? Krrrrvajóóó ötlet 😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂
4/26 A kérdező kommentje:
3.
Igen jó ötlet szerintem is.
aug. 28. 21:37
5/26 A kérdező kommentje:
Csak mivel még nem tudom hogy milyen az ágyban arra gondoltam hogy először kipróbálom és majd utána eldönteném hogy melyiket válasszam vagy mind 2.
aug. 28. 21:38
6/26 anonim válasza:
Ne legyél olyan, mint a barátnőd, ne süllyedj le. Gerinctelen attól rettegni, hogy beesel a két szék közé.
Ha megteszed, ugyan olyan nulla értékrended van neked is.
7/26 anonim válasza:
Szakíts, attól nem leszel jobban ha megcsalod mert ő csalt meg először. Benned lesz.
8/26 A kérdező kommentje:
Persze aztán ha kiderül hogy a csaj egy nagy 0 az ágyban majd keressek 0- ról csajt?
Hülyének néztek?
aug. 28. 21:43
9/26 anonim válasza:
Poén lenne ha pár hét múlva kiderülne, hogy mindegyik lány biszex és egymással jönnének össze, te meg otthon maradnál egyedül a kis pöcörőddel :)
10/26 anonim válasza:
#8 azért nézünk hülyének, mert az is vagy. Egy önző barom, semmi több.
Én azon röhögnék nagyot, ha a csajok összebeszéltek és valójában hatalmasat fogsz koppanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!