Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek hol kezdődik a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hol kezdődik a megcsalás?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy srác egy esküvőn bókolgatott és utalgatott dolgokra. Sokat beszelgettünk és volt, hogy simogatott is (nagyon be voltunk rugva). Majd megtudtam, hogy van barátnője. Emlitettem is neki, ő meg csak annyit kérdezett, hogy éés?

Ez szerintem már bőven megcsalás, még akkor is ha nagyon sokat ivott (barátnője is igy gondolhatta, mivel kovetkező nap szakítottak)

Szerintetek?

aug. 28. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
A simogatásból lesz a csók, abból meg a szex. Sajnos van tapasztalatom benne.
aug. 28. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

A kis faxverő ösztönlényeknek, akiknek még egy húsvér nőtől is feláll, nekik biztos elképzelhetetlen ez a szitu.

Viszont vannak normális emberek is, akiknek egy "simítás" csak egy simítás (amire másnap nem is emlékszik az illető, ha részeg volt).

aug. 28. 10:14
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésben szereplő simítás nem ártatlan baráti volt, úgyhogy nem passzol ide a barátkozós filozofálás
aug. 28. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is kidobtam volna hiszen nem "barátilag" közeledett hozzád. Amúgy vicces, hogy a "baráti" közeledésre hivatkoznak amikor nemhogy a barátod, de még a haverod se volt a faszi!

Ha meg alád nyúlt nincs miről beszélni! Igen, megcsalás. Te meg jó hülye vagy, hogy idegen pasiknak hagyod magad fogdosni. Az alkohol nem jó kifogás!

aug. 30. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Csinos nők bejelölgetése és lajkolása is azt a szándékot jelzi, hogy nyitva az ajtó számukra.. főleg ha én közel se úgy nézek ki , mint akikre ő gúvasztja a szemeit.. akkor én csak egy test vagyok akit addig használ, amíg nincs jobb..
aug. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!