Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hol kezdődik a megcsalás?
Az történt, hogy egy srác egy esküvőn bókolgatott és utalgatott dolgokra. Sokat beszelgettünk és volt, hogy simogatott is (nagyon be voltunk rugva). Majd megtudtam, hogy van barátnője. Emlitettem is neki, ő meg csak annyit kérdezett, hogy éés?
Ez szerintem már bőven megcsalás, még akkor is ha nagyon sokat ivott (barátnője is igy gondolhatta, mivel kovetkező nap szakítottak)
Szerintetek?
#2 Én úgy vettem ki a leírásból, hogy a simogatás még azelőtt történt, hogy a kérdező tudta volna a barátnő létezését.
Amúgy én (le leszek pontozva) "megengedő" vagyok, mert nekem inkább férfi barátaim vannak (már kisgyerekként is inkább fiúkkal barátkoztam, pedig nem vagyok "fiús lány"). Van, hogy megölelem őket, vagy az ölükbe "rántanak" és ilyesmik, de ez nekem természetes. A páromnak ezt el kell fogadnia, ez vagyok én. Amúgy a nő barátaimmal ugyanígy viselkedek.
#5 Én is pont ezt mondtam, hogy beleülök egy haverom ölébe (és ez lehet NŐNEMŰ is) abban nekem nincs semmi. Nyilván nem a f*rkán táncolok, a térdére ülök. Csak ezt sokan félreértik.
Meg mondom neki, hogy "adj egy csókot" az sima arc/homlokpuszi, nem tényleges csók. 1 éve költöztem falura, itt másképpen működnek a dolgok. Ettől kivagyok.
Jól van 6 os, hiába erőlködsz, itt nem haveri célzattal történt a simogatás, hanem szexuális töltettel.
Ha egy pasi aki foglalt, kikezd egy nővel az rögtön jobbnak kezdi gondolni magát, mint a barátnő, ami legtöbbször nem így van, de női logika szerint, ha van barátnője és kikezd velem, akkor én bombajó kell legyek!
Ha összeállna veled, a hátad mögött ugyanúgy simogatná részegen a lányokat, mint most téged és kérdezné bőszen ééés?
Akkor is, ha már ugyanezek a nők láttak titeket kettesben.
Rosszulesne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!