Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek hol kezdődik a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hol kezdődik a megcsalás?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy srác egy esküvőn bókolgatott és utalgatott dolgokra. Sokat beszelgettünk és volt, hogy simogatott is (nagyon be voltunk rugva). Majd megtudtam, hogy van barátnője. Emlitettem is neki, ő meg csak annyit kérdezett, hogy éés?

Ez szerintem már bőven megcsalás, még akkor is ha nagyon sokat ivott (barátnője is igy gondolhatta, mivel kovetkező nap szakítottak)

Szerintetek?

aug. 28. 00:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon bűntudatom van pedig nem is történt fizikális megcsalás
aug. 28. 00:01
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Miért hagytad hogy simogasson???
aug. 28. 00:05
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ilyen esetben nem azon kell gondolkozni, hogy megcsalás-e, hanem azon, hogy kell-e egy ilyen pali.
aug. 28. 02:19
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

#2 Én úgy vettem ki a leírásból, hogy a simogatás még azelőtt történt, hogy a kérdező tudta volna a barátnő létezését.

Amúgy én (le leszek pontozva) "megengedő" vagyok, mert nekem inkább férfi barátaim vannak (már kisgyerekként is inkább fiúkkal barátkoztam, pedig nem vagyok "fiús lány"). Van, hogy megölelem őket, vagy az ölükbe "rántanak" és ilyesmik, de ez nekem természetes. A páromnak ezt el kell fogadnia, ez vagyok én. Amúgy a nő barátaimmal ugyanígy viselkedek.

aug. 28. 03:48
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
Nekem is vannak fiú barátaim, akiket megölelek vagy néha-néha arcon puszilok, de ennek részemről semmiféle szexuális töltete nincs, szimplán közel állnak hozzám (és igen, szintén ugyanígy megteszem lányokkal). De nem simogatom a phaszukat, így szakító ok lenne simán, ha a pasim más nők alá nyúlkálna, fogdosná a mellüket vagy bármi ehhez hasonló. Nem érzem fontosnak megállapítani, hogy ezzel technikailag meg lettem-e csalva, elég, hogy ez nem az a fajta viselkedés, amit várnék az állítólagos társamtól (számos más jellegű példát sorolhatnék, mondjuk ha balhés, verekedős fajta lenne, akkor se kéne). 3-as voltam egyébként, csak akartam egy kifejtősebb választ is írni.
aug. 28. 05:04
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

#5 Én is pont ezt mondtam, hogy beleülök egy haverom ölébe (és ez lehet NŐNEMŰ is) abban nekem nincs semmi. Nyilván nem a f*rkán táncolok, a térdére ülök. Csak ezt sokan félreértik.

Meg mondom neki, hogy "adj egy csókot" az sima arc/homlokpuszi, nem tényleges csók. 1 éve költöztem falura, itt másképpen működnek a dolgok. Ettől kivagyok.

aug. 28. 05:36
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Jól van 6 os, hiába erőlködsz, itt nem haveri célzattal történt a simogatás, hanem szexuális töltettel.

Ha egy pasi aki foglalt, kikezd egy nővel az rögtön jobbnak kezdi gondolni magát, mint a barátnő, ami legtöbbször nem így van, de női logika szerint, ha van barátnője és kikezd velem, akkor én bombajó kell legyek!

Ha összeállna veled, a hátad mögött ugyanúgy simogatná részegen a lányokat, mint most téged és kérdezné bőszen ééés?

Akkor is, ha már ugyanezek a nők láttak titeket kettesben.

Rosszulesne?

aug. 28. 06:59
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Ráhajt egy másik nőre udvarol neki, megy utána, vele megy akárhova, nyomul
aug. 28. 08:05
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Egy simítás még nem megcsalás.
aug. 28. 08:33
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
De ott a szándék mögötte, hogy hátha több lesz. Mindegy h ott per pillanat mennyi jött össze
aug. 28. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!