Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinél hol kezdődik a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél hol kezdődik a megcsalás? Mi fér bele mi nem?

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nekem már a csók és a szexuális tartalmú üzenetek is megcsalás, de azon szerintem túl tudnék lépni. ami egyértelműen nem fér bele, az a szexuáis tevékenység (akár közösülés nélkül)
2019. júl. 1. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Nálam semmi nem fér bele.Ha idegen nőkkel flörtölget,vagy csetel már az sem.És nem a barátokra,munkatársakra,ismerősökre értem.
2019. júl. 1. 10:25
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Az mikor már más férfiak felé kezd közeledni, teljesen mindegy hogy ez csók, szex, érintés, vagy csak flört, kacérkodás. Amint a fantázia határait átlépi, onnantól megcsalás, számomra...
2019. júl. 1. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
A megcsalás az agyban kezdődik, ami pedig már nem fér bele, az a tettek mezején jelentkezik.
2019. júl. 1. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Ha valakivel jópofizna a párom és hozzáérne nalam ez mar megcsalás!
2019. júl. 1. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Meg is indoklom hogy miert,amíg én nem nyúlkalok mas nökhöz,Ő se nyulkáljon mas pasihoz,mert azt már 1ferfi annak gondolná hogy nyert ügye van es nem hagyná abba...

Szerintem igazam van

2019. júl. 1. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Minden olyan szellemi vagy testi cselekvés ami szexualis vagy romantikus érzelemet tükröz!

Azaz flört, csók, tapizas, szexualis tevékenység, úgymond baráti ebéd vacsora kirándulás stb!

2019. júl. 1. 16:22
 8/11 fenui ***** válasza:
Ha a hátam mögött épít ki kapcsolatot (érzelmi/szexuális). Ha megbeszéljük, sok mindenben benne vagyok, nem az a cél, hogy leláncoljuk egymást. Példa: ő nem szeretne polyamory kapcsolatot kiépíteni, nekem ez belefér és tiszteletben tartom, így nem fogok efelé mozdulni. Ha beveszünk másokat, az tisztán szexuális lesz.
2019. júl. 5. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
nem neked kell leláncolnod a másikat hanem saját magatokat kell leláncolni mivel nem mást akartok...
2019. júl. 5. 16:21
 10/11 fenui ***** válasza:
#9-esre reagálok mivel felteszem nekem címezte. Pont az a lényeg hogy senki ne legyen leláncolva. Az ember magát nem láncolja le direkt ha épeszű, csak mást tud igazán leláncolni. Ha valami neked belefér az nem lánc, így értettem.
2019. júl. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!