Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel miért kitárulkozóbbak szexuálisan a férfiak ?
Nekem sosem volt szeretőm, én mindig csak a párommal voltam együtt, így másra nem volt vágyam, vagy "szükségem".
Mondjuk én viszont voltam szeretője 3 nőnek is már régebben...
39/F
Mert a szeretővel szeretik egymást, a feleség meg olyan otthon, mint a sárkány bosszúja.
"Vera mama..."
Mert nincsenek ott az érzések, ami kéne legyen, valódi érzelmi kapcsolat, nem megjátszott. Nincs szerelem, se szeretet, se tisztelet. És akkor mindegy milyen nő, a feleség, vagy a szerető… egyforma lyuk.
Mostanában az emberek a szexel kezdenek egy kapcsolatot es nem értik, hogy ha bevetik a káma szutrát és szex közben gyertyában dugatja magát, pörögve análisan totálisan és mégis miért van csalva..,
Fordítva ülnek a lóra ma
Most te melyik oldal vagy, Kérdező?
Azért az esetek nagyon nagy többségében a szerető akkor figyel be, ha az érzelmek/vágyak/vonzalom/szerelem már nem működik otthon (vagy sose működött). Ettől függetlenül a szex még mehet, az a férfiaknak egy totál más kategória.
Szerintem az a ritkább, ha valakinek azért van szerető, mert nem bír a vérével és kell neki a változatos szex. Biztos ilyen is létezik. De azért szerintem, ha otthon megvan a testiség+érzelmek is, akkor nincs olyan hülye, aki kockáztatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!