Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagy, szoktál másokkal flörtölni?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Egotuning,unaloműzés,tetszik a másik?
Ha nem, miért nem? A flört már megcsalás?
aug. 27. 18:34
1/15 anonim válasza:
En nem szoktam, nalam a flort mar a megcsalas kategoria, vagy legalabbis annak az eloszobaja.
2/15 anonim válasza:
Van, az a semmitmondó flört, amibe belemegyek. Mindkét fél tudja, hogy csak egy kis szórakozás, semmi több.
4/15 A kérdező kommentje:
És akik unalombol flörtölnek,azok nem gondolják,hogy ha a párjuk ezt hallaná,akkor rosszul esne neki? Vagy milyen egyáltalán egy ártalmatlan flört? Velem még csak úgy flortoltek,hogy burkoltan azt sugallták,hogy menjünk szobára. Amikor huzzatok egymás agyát. Nem tudom,hogy unalombol,mögöttes gondolatok nélkül hogy tud a flört flört lenni
aug. 27. 18:45
5/15 anonim válasza:
4
Az az ártalmatlan flört, amit egyik fél sem gondol komolyan. Pl céges bulin egy kis csípkelődés.
Mi lenne ha hallaná a párom? Semmi. Nem egy hisztis gyerek...
6/15 anonim válasza:
Én nem szoktam flörtölni másokkal, elég nekem hozzá a párom. Nagyon jól csinálja. Szerintem aki másokkal teszi annak valami hiányzik, vagy szüksége van folyamatosan mások figyelmére, hogy érezzék, hogy ők kelemdőek. Vagyis önbizalomhiányosak...
7/15 anonim válasza:
6
Vagy szimplán ilyenek... Van a flörtben valami vicces, bájos szórakozás. Nem kell annyira komolyan venni.
8/15 anonim válasza:
Ne vegyed, nekem attól még gáz másokkal flörtölni amikor a párommal megteszem amikor csak úgy érzem és sokkal többet érek el vele.
9/15 anonim válasza:
8
Sokkal többet érsz el vele? Mit kicsoda? Vagy ez miféle mérőszám alapján került kimutatásra? Jesszus
10/15 anonim válasza:
Értelmileg fogyatékos vagy? Igen, többet érek el azzal, hogy a párommal flörtölök mint idegenekkel. Nincs szükségem mások flörtjeire. A párommal ha úgy tartja kedvünk kerekedik belőle csók/szex feszt. Beindít. Idegen nem fog felizgatni a kéretlen koketálásával. Ha meg mégis akkor a kapcsolatomban van valami hiba, akár bennem. De én tőlem nyugodtan flörtölgess, engem nem zavar. Leszállnál rólam? Előre is köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!