Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tett az ilyen szituációban?
Van a munkahelyemen egy adminisztrátor nő. Kb 5-6 évvel fiatalabb, nagyon szép, kellemes a hangja, a teste pont a kedvencem, szép formás combok, fél gömb alakú fenék, mellé értelmes normális és úgy tűnik, hogy én se vagyok semleges számára, pedig ő is házas. Rendszeresen úgy áll be, hogy megfelelő legyen a látvány, ha látja hogy nézem, csak mosolyog rajta, illetve ha elmegy melletem, szinte biztos, hogy hozzám ér. Szexuálisan indít be, de durván és ahogy látom, ő is így érez, szinte érzem, ahogy ő is feszült, igazából szó nélkül le tudnám támadni és egy jó nagyot...
Aki volt már így kollégájával, az mit lépett? Félrelépni nem akarok, de főleg nyáron, ez baromi kellemetlen.
Ez csak egotuning. Tetszik neki hogy csicskulsz.
Ezt minden pasi beveszi.
Vigyazz, nehogy te is ugy jarj, mint az alabbi Don Juan!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
"...és úgy tűnik, hogy én se vagyok semleges számára, pedig ő is házas."
Ezek szerint te IS házas vagy. Ez a legundorítóbb az egészben. Értem, hogy nem vakságot fogadsz, de azért ez megalázó a párodra nézve. Ha én megtudnám, hogy a férjemnek így áll egy nőre, aki nem én vagyok, szerintem nagyon hamar elválnék tőle. Aki ilyen ösztön szinten mozog, az nekem nem is kellene. Szóval valahol megérdemled, hogy vergődj.
Végignéztem két ilyet is a volt munkahelyemen, mindkettőnek nagyon csúnya válás lett a vége, pedig csak úgy indultak, hogy jaj de tetszik, nagyon jó fej ... stb. Aztán először csak együtt kávéztak, majd együtt mentek haza, végül mire feleszméltek, mindkettőnek tönkre ment a házassága és egymással is megromlott a viszonyuk, de annyira, hogy már egy munkahelyen sem akartak dolgozni, ezért az egyik esetben az egyik, a másik esetben mindkettő elvesztette a munkáját.
Amíg nem tudódtak ki otthon a dolgok, addig nagyon jó kedvük volt a munkahelyen, állandóan turbékoltak, mint a galambok, a raktárba jártak "szeretni egymást". Aztán, mikor bukó volt otthon, nagyon hamar jött a felismerés, hogy mekkora hibát követtek el, de addigra késő volt. Azóta eltelt tizenév, mindannyian nagyon megbánták már, hogy ezért feláldozták a házasságukat.
Fentiek alapján én azt mondom, gondolkodj, mielőtt teret adsz a vágyaidnak. Lehet, hogy most marha izgalmasnak ígérkezik, de nagy arcra esés lesz a vége!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!