Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a férjnek ,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjnek ,hogy a felesége csalja?

Figyelt kérdés
Lebukott a parom,hogy viszonya van az egyik kolleganőjével aki házas. Írnom kéne neki,hogy tudjon róla? Nekem olyan érzésem van, hogy igen.
aug. 24. 18:10
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon buta vagy, ha azt hiszed hogy érdekli ez a csaj férjét :D

Egy idő után szinte minden házasságban előfordul a megcsalás, csak emiatt nem fognak elválni.

aug. 25. 17:31
 42/46 anonim ***** válasza:
74%
29 Téged nem érdekelne, na és? Nemcsak te vagy a világon. Mást meg érdekelne, és az ő érdekük valahogy fontosabb mint egy olyan "házasság"-ban részt vevő jóembert akit még az se érdekel ha a feleség csalja. Pont te nem érdekelsz senkit, hanem a többi féle ember akik viszont megérdemlik az igazságot. Te meg csak feldolgozod valahogy hogy szóltak neked, ha úgyse érdekel.
aug. 25. 17:31
 43/46 anonim ***** válasza:
36%
42. Akkor engem miért érdekeljen a te véleményed vagy a másoké? Ha holnap felfordulnál, az emberek többségét nem érdekelné, sőt lennének akik örülnének neki, hogy nem rontod tovább a levegőt. Gondolod hogy te tényező vagy? Nagyjából egy senki, aki csak az energiaforrásokat használja, de a létezésed valójában teljesen felesleges.
aug. 25. 17:45
 44/46 anonim ***** válasza:
31%
Ráadásul ostoba is vagy. Te most itt nem az én véleményemmel küzdesz, mert veled ellentétben engem meg pont ez nem érdekel, én csak megmagyaráztam hogy működik, és nemcsak olyan fajta pasi lehet a férj mint te, hanem másmilyen is, amit nem lehet tudni. De tényleg hülyének nem magyarázok. További szép életet aztán ne menj túl korán haza nehogy rosszat álmodj LOL
aug. 25. 17:54
 45/46 anonim ***** válasza:
85%

44. Látod, csak süketelsz. Bevetetted a pszichés hadviselést:”ostoba”, “küzdesz”, “hülyének nem magyarázok”, “nehogy rosszat álmodj". Az a baj, nem írtad oda mikor kell röhögni! Ellenben ezekkel a kifejezésekkel abban a hitben akarod tartani magad, hogy te nálam magasabb szinten vagy. Jól gondolom? Akkor most ki küzd kivel?

Szerinted én ma jöttem le a falvédőről? Figyeld: te a mai világban egy nulla vagy, egyszerűen értelmetlen a létezésed. Tudod miért? Mert nem hoztál létre semmi olyan dolgot, ami a világot szolgálná vagy az embereket. Csak egy nulla, fogyasztó vagy, aki nyomja a mű optimizmust, mert ettől nagyon intelligensnek és jóembernek hiszi magát. Bármibe lefogadom hogy nem értetted. Kicsit segítek, nézz magadba.

aug. 25. 18:07
 46/46 anonim ***** válasza:
70%
Hogyan bukott le?
aug. 26. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!