Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a férjnek ,hogy a felesége csalja?
Szàmomra mindössze az a tény érdekes (bàr cseppet sem meglepő), hogy aki normális hangnemben leírt egy totàlisan szubjektív véleményt,mellőzve az ezo-spiri vonalat,az is full legpontozàst kapott, csak mert nem fúj egy követ az erkölcsi Fàroszokkal...🤣🤣🤣
Én azt gondolom, hogy ha nem várakozik be valaki,az nem kizárólag azért van, mert szemét és az sem avanzsàl feltétlenül jó emberré, aki pluszban még beavatkozik egy ember magànéletébe, puszta bosszúból.Ugyanis akiben nincs rosszindulat,az például békén hagy màsokat.
Ezekből a személyeskedő,fröcsögő kommentekből is süt a gonosz megbélyegzés,csak mert valaki a sajàtjàn kívül nem kívànja még màsok életét is ennél jobban szétbombàzni.😀
"Akkor mondta neki hogy ő is dugjon valakivel de azt mondta hogy nem akar. Ő csak vele akar."
Eztán a férfi! Most boldog lehetsz hogy a nyámnyila phasz még nyámnyilább lett...
Én a kolléganőt kaptam volna el. Leégettem volna a haját. Aztán a férjemet....
"Ugyanis akiben nincs rosszindulat,az például békén hagy màsokat."
Ez egészen addig így is van amég az az ember nem árt nekem. Márpedig ez a nő ártott a kérdezőnek. Hát akkor miért ne lehetne neki is ártana? (semmi törvénybe ütközőt természetesen)
Mert attól nem lesz jó ember? És ez kit érdekel vagy vigasztal?
Te kevered a divatos menkülő agyhalál ezót a valósággal. Akkor avatkozzatok bele, nem az én életem. Lehet hinni a semmiben, én az ilyen hittel szemben nem vitatkozom. Ha a saját feleségem csalna engem, én nem kérek külsős erkölcs csőszt, baromira senkire sem tartozik. Persze milyen királyság már elsőként odamenni és a szart kavarni. Ez inkább egy tudatalatti kéjes káröröm mint segítség. Mit is segítesz vele?
Na ez a többség, egy végtelenül buta, korlátolt konzumidióta, akik állandóan másokkal akarnak foglalkozni. Ja, emellett meg a lényeg a saját mindenhatóságuk biztosítása. Ezért tart ott ez a világ ahol. Nem baj, panaszkodjatok orbánra, a férfiakra, külföldön minden jobb nektek, pénz és a szex. Ennyi az életetek.
"Ha a saját feleségem csalna engem, én nem kérek külsős erkölcs csőszt, baromira senkire sem tartozik"
De itt nem egyszerűen arról van szó hogy tudsz egy viszonyrol és azt elmond e. Hanem arról hogy a nő a kérdező férjével csalta a saját férjét. Senki nem mondta hogy azért szólna mert a nő férjét annyira sajnalnák. Lőtéri kutyát nem érdekli egy idegen férfi házassága. Egyszerűen csak nem érdemli meg a nő hogy maradjon a kényelmes kis életében ha másnak bekavart és a te kezedben ott a fegyver hogy visszaadd.
Lehet hogy te vagy a földre szállt angyal és nem állnál bosszút. Lelked rajta. De ettől más még nyugodtan megteheti és ettől nem lesz egyikőtök se több se kevesebb. Legalábbis az én ertekrendemben. Az rendben van hogy te másképp gondolod, de attól az még nem lesz az egyetemes igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!