Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a párom. De mindent tagad. Nem bírom ezt a kételyt. Kellene az igazság de nem tudom hogy szedjem ki belőle. Tudom szakítsak de akkor is megőrülök ,hogy nem vallja be. Mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
aug. 23. 19:13
1/9 anonim válasza:
Hát ha neked jó szenvedni, megőrülni akkor maradj vele és várd meg, hogy dobbantson téged.
2/9 A kérdező kommentje:
Szakítok vele ezt eldöntöttem. De akkor is úgy érzem beleőrülök,hogy nem kepés kimondani az igazságot
aug. 23. 19:17
3/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal hogy megcsalt. Kit érdekel? Mutasd meg neki hogy nélküle boldogabb vagy. Ez az igazi bosszú. 41f
5/9 anonim válasza:
És ha nem csal meg, akkor mi van? Feleslegesen szakítasz vele?
Miből gondolod, hogy megcsal?
6/9 anonim válasza:
Nem biztos ,hogy megcsal. Valoszinu,csak azt hiszed. Tedd meg magadnsk azt aszivesseget,h megvarod,h kiderul-e megcsalas. A legtobb esetben csak te hiszed azt.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyik kolleganője egy ferfi néven van beírva neki a telefonjába amit tagad. De pont lattam egyszer hogy megnyitja a beszélgetést és egy közös összebújós emoji kep volt róluk. Nem látta hogy én ezt lattam de mikor számonkértem tagadott. Már egyszer régebben (előttem) lefeküdt a csajjal. Aki a mostani szülinapjara egy szexualis tartamú levelet írt.(amiből nem derül ki hogy azbazbegy alkalom volt koztuk vagy több is lehetett akar)
Kertem mutassa meg a beszelgetesuket ha valoban semmi nincs de nem hajlando ra. De el kell hinnem hogy semmi nincs köztük.
aug. 23. 21:22
8/9 anonim válasza:
Ja,hat ez egyertelmu igy. Az erkelyerol dobnam le a cuccait orditva.
9/9 anonim válasza:
A te szempontodból mindegy, hogy bevallja-e, nem tudsz bízni benne és együtt maradni sem akarsz vele. Nem lenne jobb tudni a részleteket, a beismerés sem könnyíti meg a csalódást, én tudom. Kaptam részletes információkat, pedig nem kértem. Akkor jöttem rá, hogy maga miatt beszél, én meg a nekem okozott fájdalom cseppet sem érdekli. Te még ezelőtt találd meg az önbecsülésed és engedd el a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!