Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg szerintetk létezik igazi barátság férfi és nő között? Mindenki mást mond de mi az igazság?
sztem igen
nekem van egy fiubarátom akit nagyon szeretek
igaz h én téleg többet érzek iránta mint barátság de ő nem igy én ezt tiszteletben tartva nem nyomulok rá. szoval barátok vunk :)
15l
Nincs.
Csak illúzió...
A barátság eleve mély érzelmekből fakad, ezért nincs az embernek sok barátja egész életén át. A barátságot sokan összekeverik a haversággal. Haverok lehetnek az ellenkező neműek. A barát melletted áll mindenben igyekszik segíteni amikor sz@rban vagy, nem erőltet rád semmit aminek Te nem örülnél.
A férfiak és a nők másképpen gondolkodnak.
Ha férfi-nő között barátság elkezdődik, az kölcsönös szimpátián alapul... Ha már megvan a szimpátia ki lehet találni, hogy mi történik a továbbiakban. Valamelyik fél ösztönösen többet fog érezni szimpla szimpátiánál.
Hiszen, ha nem is vagyunk állatok ösztöneink nekünk is vannak.
elfelejtettem hozzátenni, hogy a barátok nem feküdnek le egymással...
:DDD
Igen létezik 20F
több lány barátom van szinte mint fiú
de lehet azért van mert szegedi egészség ü. szakos voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!