Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg szerintetk létezik igazi barátság férfi és nő között? Mindenki mást mond de mi az igazság?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3évig barátinak mondható kapcsolatban voltam egy lánnyal.

Többet akartunk mind a ketten,össze jöttünk.4hónapig együtt voltunk!Aztán jött a maradjunk barátok ami már közel sem volt olyan mint előtte mikor tényleg azok voltunk!Ebből a barátságból haverság lett ami után a haverság is elfakult!

véleményem szerint nincs férfi-nő barátság.

2009. okt. 13. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne. Mondok példát.5 évig voltunk házasok majd elváltunk azóta remekül megértjük egymást, együtt járunk vásárolni, nyaralni meg kibeszéljük a éppen aktuális pasit, lányt, mellesleg a mostani párom meg ő igazi barátnők lettek. Akad 20 évvel fiatalabb lány barátom is vele sincs ilyen gond éppen csak annyi, hogy néha azokról a dolgokról kérdez amik azelőtt voltak, hogy ő megszületett de ezzel sincs semmi baj.
2009. okt. 14. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem az egyik biztos h erősebb érzelmeket táplál a másik iránt
2010. ápr. 27. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 9:55-ös akkor a volt csajod 100%hogy akart tőled vmit.
2010. ápr. 28. 09:34
 15/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát!:)mikor ezt a kérdést fel tettem akkor a legjobb barátom fiú volt

kb egy évig tartott ez a kapcsolat köztünk aztán mikor mind a 2 en sokáig láttuk egymást más partnerrel kezdtünk rá jönni h talán ez még is több puszta barátságnál...4 hónapja eggyüt vagyunk és még soha nem voltam ilyen boldog senkivel sem...és ez nem barátság és nem is csak szerelem ez annál sokkal több!!!barátságunk alatt életemnek szólitottuk egymást...most ugy érzem tényleg azok lettünk egymásnak:D szal szerintem nem létezik férfi-nő barátság

2010. máj. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!