"Könnyebben tudnék hinni a magányos merénylők létezésében, ha valaha is rálőttek volna az egyik Rothschildra" Szerinted van igazság ebben?
Figyelt kérdés
Jusson eszetekbe Kennedy is ez ügyben, ne csak Trump meg Ficoval legyen rálegyintve hogy szélsőségesek.
Mi a véleményed?
júl. 17. 14:45
1/5 anonim válasza:
nincs, én jogosítványhoz kötném az internetezést
2/5 anonim válasza:
Hát, múltkor láttam egy ábrát (github + wealth + bezos), ami segít elképzelni a szupergazdagok vagyonának méretét. Az ábra pont arról szól, hogy milyen nehéz elképzelni, hogy szupergazdag mennyire vagyonos, mondjuk egy amerikai sztárorvos, ügyvéd, vagy tőzsdeügynökhöz képest. Na, hát egy ilyen embernek egy millió dollár olyan, mint nekünk egy zsemle ára. Ők kb. bármit megtehetnek szerintem, egyetlen gát az ő erkölcsi énük léte, fejlettsége. S ha valaki olyan változatást akar a világban, ami nekik árthat, akkor ezt minden összeesküvés nélkül megtehetik. Ha szerintük ez megtehető. Nem mondom, hogy Trump ezért volt célpont... Kennedy talán inkább, de nem tudom...
3/5 anonim válasza:
John lennont is egy kedvelője lőtte le, kennedy bele akart nyúlni a cia-ba, stb.
Érdekes módon obamát miért nem akarta lelőni senki?
4/5 anonim válasza:
#1 Szóval, ha valaki máshogy gondolkodik, mint te, akkor már nem is szabadna interneteznie?
5/5 anonim válasza:
4: aki konteós, annak nem szabadba, az biztos.
Egyébként ma már a gyökér Elon Musk gazdagabb, mint bármelyik Rotschild.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!