Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hol találtál szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találtál szeretőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti,amikor úgy éreztétek hogy lépni kell,hol találtatok pasit szeretőnek?Korotok?

aug. 20. 23:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
41%
20. Dehogyis kellett volna! Ti, férfiak nem hiszitek el, hogy a kedvesség, érdeklődés csak barátilag van, mindig többet gondoltok bele. De ha flörtöl is egy nő, sokszor ennyi elég neki, nem vágyik többre, csak egy kis szóbeli flörtre.
szept. 9. 01:45
 22/34 NTBS ***** válasza:
Szinte bárhol lehet. Ismerősi kör, munkahely, internet, utazás közben.
szept. 9. 06:46
 23/34 anonim ***** válasza:
38%

Munkahelyen keresztül. Nem kolléga volt, csak a munkahelyen keresztül többször találkoztunk. Mivel elkezdett bókolgatni, egy szexhiányos időszakomban felszedtem. De sajnos nem volt jó vele az ágyban.

Munkahelyről most is lehetne egy kolléga, úgy érzem, de nagyon bekavar amikor vége.

szept. 23. 13:06
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

Engem is felszedhetnél😉

Nem vagyunk kollegák, nem lenne zavaró tényező

szept. 23. 14:54
 25/34 anonim ***** válasza:
60%

"De sajnos nem volt jó vele az ágyban."

Elmondanád, légyszi, mi volt vele a gond?

szept. 26. 18:58
 26/34 anonim ***** válasza:
38%
Jáj 20, csak ismerősöket gyűjtött a nő. Ne legyél már ilyen kőkorszaki.
okt. 6. 00:24
 27/34 anonim ***** válasza:
43%
25, elég gyakran nem állt fel neki, amire aztán én legalább annyira rágörcsöltem mint ő. Az ötödik ilyen után már gyomorgörccsel vetkőztem, felizgulni se volt kedvem, annyiszor mondott csődöt akár menet közben is. Aztán rám kente, hogy érzéketlen vagyok, de tény, hogy kb.semennyire nem volt jó vele. Aztán úgy döntöttem, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
okt. 6. 19:44
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Na velem ilyen tuti nem lenne😅😅

Ha a szél megfújja, merevedik🤣🤣

okt. 6. 22:34
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm,volt olyan aki a neten vagy itt talált?
okt. 7. 22:37
 30/34 anonim ***** válasza:
38%
Ne szeretőt keress, hanem szakíts a pároddal.
okt. 10. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!